Mosolyt csaltak a gyerekek arcára a VIVA Comet jelölt lányok...
Címlap / Showbiznisz / Mosolyt csaltak a gyerekek arcára a VIVA Comet jelölt lányok

Mosolyt csaltak a gyerekek arcára a VIVA Comet jelölt lányok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Barbee, Bartók Eszter, Hien, Lola, és Noémi Virág - az öt csinos énekesnőben nem csak az közös, hogy idén mindnyájukat jelölték a 10. VIVA Comet Legjobb Női Előadó kategóriájában, hanem az is, hogy szeretnek jótékonykodni. A lányok most együtt lepték meg a Hűvösvölgyi Gyermekotthon kis lakóit. 

A jubileumi VIVA Comet díjátadó Legjobb Női Előadó kategóriájának jelöltjei külön-külön is szeretnek kiállni a jó ügy mellett. Ám most Barbee, Bartók Eszter, Hien, Lola, és Noémi Virág együtt látogatott el a Hűvösvölgyi Gyermekotthonba, hogy ajándékaikkal felvidítsák a kisgyerekeket, akiknek hatalmas élmény volt együtt énekelni a lányokkal.

Barbee rengeteg karitatív eseményen vesz részt, és segít, ahol tud. "Nagyon fontosnak tartom, hogy ha tudunk, segítsünk másokon. Egész évben jótékonykodom, főleg gyerekeken próbálok segíteni."


Bartók Eszter sokféle területen segít, ám a gyerekek előnyt élveznek. "Nagyon fontos számomra mindenféle karitatív tevékenység, de leginkább a gyerekeket segítem. Mindig, amikor érkezik egy megkeresés, végiggondolom, mennyit tudok segíteni" – árulta el Eszti.

Hien nemrég ajánlott fel tárgyat az árvízkárosultak javára rendezett árverésre. "Számos jótékonysági koncerten léptem már fel, és részt vettem a soproni Késmárk utcai Lakásotthonban nevelkedő gyerekek kívánságainak teljesítésében is."


A több Comet gömbbel is büszkélkedő Lola szintén ott segít, ahol tud. "Nagyon szeretek jótékonykodni, ezért vállaltam el a Környezetvédelmi nagykövet szerepét. Ha a jelenlétemmel tudok segíteni a rászorulókon és a segítségemmel nagyobb fórumot el tud érni a karitatív segítség, mindenképpen az élére állok" – mondta Lola.

Noémi Virág számára természetes a segítségnyújtás. "Édesanyám testvére Down szindrómás, így gyerekkorom óta fontos, hogy a sérült embereken is segítsek. Továbbá az állatokat is igyekszem támogatni, rendszeresen előfordul, hogy befogadok egy állatot, majd jó helyre ajándékozom" – árulta el a fiatal énekesnő.


A 10. VIVA Comet gála június 17-én lesz a SYMA csarnokban, ahol a Legjobb Női Előadó jelöltjei is fellépnek majd, az este folyamán pedig kiderül, ki nyeri a zöld-narancssárga gömböt.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3659 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x