Fekete Pákó büntetlenül szexelhet a tengerparton!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Fekete Pákó büntetlenül szexelhet a tengerparton!

Fekete Pákó büntetlenül szexelhet a tengerparton!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

A nigériai származású rapper ősszel megy nyaralni, frenetikus tengerparti orgiát tervez és nem fél a helyi rendőrök haragjától. 


Rendezvénynaptár
Fekete Pákó eddig is sokat utazott a kedvesével, hiszen fontos, hogy kipihenje a rengeteg munka okozta fáradalmakat, de ősszel már a közös gyermeküket is magukkal viszik egy kiruccanásra.

"Szeptemberben elviszem a párom és a kisfiam egy közös nyaralásra, aminek az úti célja ezúttal Egyiptom lesz. Ki akarjuk próbálni az ételeket, a táncot, a kultúrát, a hagyományokat és ahogy beszélnek... Ilyen melegben mindenképp a tengerpartot vesszük majd célba, ahol ellazulunk, szeretkezünk és feltöltjük a kapcsolatot!" - meséli a tabutv.hu riporterének Fekete Pákó, aki persze nem a kicsi előtt akarja behatóan tanulmányozni az asszonyt.

"Mindenképp visszük magunkkal a bébiszittert, mert nem szabad, hogy a gyerek a szeretkezéseket lássa: addig elsétálgatnak a játszótéren, vagy a városban. Afrikában olyan törvény nincs, hogy nem szeretkezhetsz nyilvánosan, a tengerparton azt csinálsz, amit akarsz..." - mondta el a Tabu Tv riporterének a nigériai énekes.

Pákó persze nem a fürdőzők előtt élné meg a legintimebb pillanatait, hanem sokkal romantikusabb módját keresi az örömszerzésnek. "Nem pornót forgatunk! Én egy jó szeretkezésre gondoltam esténként csillagos égnél, vagy amikor lemegy a nap... Meg kell várni azt a pillanatot, ami a legromantikusabb!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Fekete Pákó.


 
 
[ 2306 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x