Béres Alexandra napi három órát dolgozik!
Címlap / Showbiznisz / Béres Alexandra napi három órát dolgozik!

Béres Alexandra napi három órát dolgozik!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Béres Alexandra jelenleg a legtöbb idejét nyolc és fél hónapos kislányával tölti, és mellette csak néhány órát dolgozik. 

"Mindenképp tervezünk nyaralást az idén, hiszen nyolc és fél hónapos a kislányom, úgyhogy most először mehetünk vele külföldre. Olaszországba és Krétára is megyünk, az utóbbi kiruccanásra pedig el is jöhet velünk akinek van kedve, mert megtornáztatom a vendégeket reggel és este is!" - meséli a tabutv.hu riporterének Béres Alexandra, aki Magyarországot is megmutatja a porontynak: nemrég értek haza a Balatonról, de egy-egy napos kiruccanásokat is terveznek még.

A fitnesz guru jelenleg napi három-négy órát dolgozik, ez idő alatt vagy a férje, vagy az édesanyja vigyáz a kislányára, Pannára. "Az óratartást visszavettem, edzőtermekben és utazási irodában is dolgozom. Elég széles körű amit csinálok, de ebből próbálok minél rövidebb időt munkával tölteni, a legtöbb időt pedig a kislányommal lenni, mert ez az időszak nem jön vissza, és neki szüksége van az anyukájára!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Béres Alexandra, aki pont az életének egy nehezebb időszakában volt várandós anyuka.

Nemrég ért véget Alexandra bírósági pere, amit két újsággal, a Nagy Fogyás c. tévéműsor kapcsán vívott. "Két és fél évig folyt ez a per, és ennek most lett vége. Volt egy időszak benne, amikor várandós voltam, volt egy időszak, amikor megszületett, meg egy olyan is, amikor nagyon picike volt. Nem jó pereskedni, én nem szerettem, de azt hiszem, hogy a kicsi nem nagyon érezte meg a bíróság okozta feszültségeket" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Béres Alexandra, aki pár hónapja egyébként 4 millió forintos kártérítést kapott egy napilaptól és egy hetilaptól.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2335 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x