Elárverezik Elvis Presley boncolásának eszközeit
Címlap / Showbiznisz / Elárverezik Elvis Presley boncolásának eszközeit

Elárverezik Elvis Presley boncolásának eszközeit

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Chicagóban augusztus közepén - néhány nappal Elvis halálának 33. évfordulója előtt - elárverezik a szerszámokat, amelyekkel felboncolták és bebalzsamozták a rock szupersztárját.  

A Leslie Hindman Aukciósház két csomagban, 6 ezer és 8 ezer dolláros kikiáltási áron árverezi el a szerszámokat és gumikesztyűket, amelyeket az énekes halála után a halottasházban használtak. Elárverezik többek között a "John Doe" feliratú dögcédulát is, amelyet a halott Elvis lábára akasztottak, miután a kórházi zűrzavarban eltűnt az eredeti. (Angol nyelvterületen a John Doe, illetve a Jane Doe nevet írják az ismeretlen halottak irataira.)  


Fotó: Leslie Hindman Aukciósház

Minden még fellelhető, a boncolásnál használt tárgyat eladnak, a fésűktől az énekes  ruhája felakasztására használt fogasig. A tárgyakat a memphisi halottasház egyik idős balzsamozója őrizte meg, annak idején ő készítette fel Elvis testét a temetésre.

Elvis 42 évesen halt meg, drogként használt gyógyszerek túladagolása miatt, bár a nyilvánossággal azt közölték, hogy szívroham végzett vele. A boncolás eredményét csak 2027-ben hozhatják nyilvánosságra, mert halálakor 50 évre titkosították.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2646 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x