Maria Geronazzo simán lefeküdne Deutsch Tamással!
Címlap / Showbiznisz / Maria Geronazzo simán lefeküdne Deutsch Tamással!

Maria Geronazzo simán lefeküdne Deutsch Tamással!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A nagyszájú ex-pornósztár jelenlegi szexpartnerei közt nincs politikus, de azért a fiatal Deutsch Tamást szívesen elfogadta volna magának... 

Maria Geronazzo szerelmi élete igen viharos, de azért mi megpróbálunk pontos meteorológusok lenni. "Az én életemben mindig van szerelem, és sosincs. Jelenleg állandó barátom nincs, de egyéjszakás kalandokba bele szoktam menni. Ezekből mostanában nincs túl sok, régebben azonban szinte minden nap más férfival bújtam ágyba!" - meséli a tabutv.hu riporterének a Holnap Történt c. bulvárfilm új szereplője, aki mostanság ügyvédekkel és orvosokkal múlatja az időt, azonban a politika sem áll távol tőle.

"Ha most Deutsch Tamás úgy nézne ki, mint húsz évvel ezelőtt, akkor vele szívesen ágyba bújnék..." - mondta el a Tabu Tv riporterének Maria Geronazzo, aki a szintén "narancssárga" Orbán Viktorról már másképp vélekedik. "Ő nem igazán az én esetem... lehet, hogy pont a magassága miatt, mert szeretem, ha egy férfi nagyobb nálam" - válogatja a politikusokat Maria, akinek Mesterházy Attila sem jön be.

Deutsch Tamás egyébként a hosszú fekete haja, a szeme, és a belső izgalmas lénye miatt tetszett meg az anno kilenc férfival pornófilmet forgató Maria Geronazzonak, aki már találkozott is a Fidesz alapító tagjával. "Találkoztunk, de Ő már biztos nem emlékszik rá, mert ez akkor volt, amikor a párt megalakult. Kinn Zürichben a magyarok szerveztek nekik egy hetes programot, amire én is elmentem a barátnőmmel, hogy meghallgassam a terveiket!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Maria Geronazzo.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4238 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x