Galambsz*r futamította meg a Kings of Leont - félbemaradt a...
Címlap / Showbiznisz / Galambsz*r futamította meg a Kings of Leont - félbemaradt a koncert

Galambsz*r futamította meg a Kings of Leont - félbemaradt a koncert

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A toplistákat vezető rockbanda a harmadik szám után félbeszakította St Louis-i koncertjét, mert a galambok magasról tettek a fejükre. Tömegével.  

A koncertet a Verizon Amphitheatre szabadtéri színpadán tartották St Louisban (Missouri), és rengeteg galamb telepedett a zenészek feje felett a világítást tartó fém gerendákra. Pottyantottak becsülettel...

Jared Followhill basszusgitárost már az első két szám alatt is többször eltalálták, többek között az arcán is. Mint mondta, 20 számot terveztek a koncertre, az előadás végére tetőtől talpig beborította volna a szar.

Nathan Followill dobos a Twitteren kért elnézést a St Louis-i rajongóktól, de - mint írja - a galambok már Jared szájába szartak, egészségtelen lett volna folytatni.

Erről beszélt a Nashville-i együttes menedzsere, Andy Mendelsohn is: "Jaredet többször eltalálták az első két szám közben. Amikor a harmadik közben az arcát találták el és egy része a szájánál kötött ki, nem tudták tovább eltűrni a helyzetet. Ez nemcsak gusztustalan, hanem egészségi kockázat is."

A menedzser azt ígérte, hogy amint lehet, visszatérnek St Louisba.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1872 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x