D. Nagy Lajos: A Bikini dalai sosem lesznek unalmasak!
Címlap / Showbiznisz / D. Nagy Lajos: A Bikini dalai sosem lesznek unalmasak!

D. Nagy Lajos: A Bikini dalai sosem lesznek unalmasak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-26

A Bikini 1982-ben alakult, D. Nagy Lajos pedig már három évvel később csatlakozott a zenekarhoz, amely azóta is töretlenül sikeres. 


Rendezvénynaptár
A legendás Bikini dalok közt van jó pár olyan is, ami már húsz-huszonöt éve készült, az együttes pedig azóta szinte minden nap eljátssza őket. "Nem tud unalmas lenni, mert ezekben a dalokban olyan gondolatok vannak, amik az embert újra és újra átitatják, és amikor elkezdődik a zene, akkor mindent kikapcsolok: csak a zene, valamint a gondolatok járnak a fejemben!" - meséli a tabutv.hu riporterének D. Nagy Lajos, aki szerint a Bikini dalai sosem lesznek unalmasak.

Az énekes elárulta, hogy bár a koncertjük után legtöbbször nem maradnak ott tovább a rendezvényeken, mégis folytatódik a buli. "Általában megállunk egy benzinkútnál, aztán még folytatjuk az éneklést, megiszunk egy sört és rengeteget nevetünk... ez egy nagy család!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában D. Nagy Lajos, aki azért nem szívesen szórakozik nyilvános helyeken, mert attól tart, hogy rajongókkal találkozik.

"Nem nagyon megyünk a közönség közé, mert akkor egyfolytában fotózkodni kellene, meg le kellene gurítani 635 üveg sört, és ezt nem merem vállalni. Emiatt leginkább oldalról szoktuk meghallgatni a zenekarokat, így vagyunk kíváncsiak rájuk!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Bikini énekese, aki az internetes sztártévé videójában a nyaralásról és a külföldi fellépésekről is mesél.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2766 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x