A Clinton lány férjhez ment
Címlap / Showbiznisz / A Clinton lány férjhez ment

A Clinton lány férjhez ment

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Bill Clinton volt amerikai elnök és Hillary Clinton külügyminiszter egyetlen lánya pompás külsőségek között, ám a nyilvánosság teljes kizárásával hozzáment befektetési bankár barátjához, Marc Mezvinskyhez, akivel régóta egy párt alkotnak. 

Chelsea Clinton esküvőjét a felfokozott várakozások és a pompás külsőségek miatt a sajtó az Egyesült Államok "királyi" esküvőjének keresztelte el, pedig az éppen "uralkodó királyt", Obama elnököt nem hívták meg. Azért, hogy az esküvő az ifjú párról szóljon és elkerüljék a rendkívüli biztonsági intézkedéseket.


Az elegáns Astor Courts kastélyban, egy Hudson-parti kisvárosban, Rhinebeckben tartott esküvőn így is elég nagy felhajtás volt: számos híresség és politikus jelent meg, 12 órára a városka légterét is lezárták.


A több millió dolláros költséggel megrendezett eseményt a nyilvánosság teljes kizárásával tartották, a kíváncsiskodókat és a sajtót nem engedték a közelébe. A biztosításban a magán biztonsági őrökön kívül a rendőrség és a titkosszolgálat is részt vett. A vendégektől is elkérték a mobilokat és a kamerákat, Chelsea Clinton pedig titoktartást kért tőlük.  Az esküvőről eddig csak hivatalos képek jelentek meg.


Marc Mezvinsky szülei is politikusok, mindketten demokrata képviselők voltak Washingtonban. A 30 éves Chelsea Clinton és a 32 éves Mezvinsky tizenéves koruk óta ismerik egymást, a Stanford egyetemre is egy időben jártak, de csak öt évvel ezelőtt jöttek össze, amikor mindketten New Yorkban dolgoztak. A volt elnök lánya a Fehér Házban a figyelem középpontjában volt, talán ezért is utálja annyira a médiafelhajtást.



 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3980 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x