Budai Zsuzsi mind a négy gyermekét megmutatta!
Címlap / Showbiznisz / Budai Zsuzsi mind a négy gyermekét megmutatta!

Budai Zsuzsi mind a négy gyermekét megmutatta!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Anyu, anyu! - kiáltják Budai Zsuzsi párjának gyermekei, hogy játsszon velük a szépségkirálynő, aki most először mutatta meg a nyilvánosság előtt a négy ifjoncot. 

A Tabu Tv már korábban beszámolt arról, hogy a 22 éves Budai Zsuzsi a jelenlegi párjának gyermekeit neveli, de ez idáig a fiatalság még sohasem mutatkozott együtt a "pótmamával".

"Most vagyunk először a nyilvánosság előtt együtt, de azért bírják a kamerákat, mert már voltak benn velem tévében, megnézték a stúdiót, és szokták a környezetet" - meséli a tabutv.hu riporterének Budai Zsuzsi, aki a ráckevei strand csúszdái közt áradozott a nagycsaládos élet szépségeiről.

"A lányok felé mindenképp pótmama vagyok, Ők van, hogy anyának is szólítanak. Eleinte nem is tudtam erre mit mondani... 22 évesen hirtelen lesz négy gyerekem, leanyáznak, de már tudom ezeket e helyzeteket kezelni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Budai Zsuzsi, aki a család fiú gyermekeivel viszont nem anyai, hanem sokkal inkább haveri kapcsolatot ápol.

"Az elején azt hittem, hogy több olyan pillanatom lesz, amikor elég lesz, de egész jól bírom. Persze azért négy gyerek az négy gyerek, meg nekem is van néha szükségem egy kis fellélegzésre, de szerintem egész jól bírom, na meg a gyerekek is bírnak!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Budai Zsuzsi.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7401 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x