Széles Izának egy világsztár udvarolt!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Széles Izának egy világsztár udvarolt!

Széles Izának egy világsztár udvarolt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

Széles Izát a napokban az a megtiszteltetés érte, hogy egy igazi világsztár udvarolt neki! Bob Sinclar, a francia származású sztár DJ az egyik hazai rádió buliján lépett fel, ahol a magyar szépség is színpadra lépett. Mikor meglátta a francia DJ Izát, rögtön megpróbálta levenni a lábáról, majd egy fantasztikus ötlettel állt elő! 


Rendezvénynaptár
Széles Iza énekli már hónapok óta a Rádió 1 szlongenjeit, így nem volt kérdés, hogy a rádió buliján ő is fellép. Ugyanezen a partin adott koncertet a világhírű francia sztár, Bob Sinclar is. A lemezlovas Love Generation című száma volt a 2006-os futball világbajnokság hivatalos dala. Mikor Bob Sinclar megérkezett a helyszínre, rögtön feltűnt neki a hazai egzotikus szépség.

Nem ez az első eset, hogy egy külföldi sztár DJ szemet vetett a hazai énekesnőre. Pár hónappal ezelőtt Londonban járt Iza, ahol egy VIP bulira jutott el. Ott zenélt a Black Eyed Peas frontembere Will.I.am is. Az amerikai sztár rögtön kiszúrta magának Izát és egy közös kép is készült a találkozásról.


Hasonló hódítást tudhat magáénak most is Iza, aki a napokban több ezer ember előtt adott mini koncertet. A közönség önfeledten tombolt dalaira és együtt énekeltek a Megasztár3 sztárjával. Nemcsak a közönséget vette le a lábáról Iza, hanem Bob Sinclart is, aki tátott szájjal hallgatta a produkciót. Mikor az énekesnő lejött a színpadról, a sztár DJ hatalmas ovációval fogadta és egy fantasztikus ötlettel rukkolt elő. Szeretné, ha Iza énekelne a következő dalában. A közös munkára komoly esély van, hiszen Bob nagyon lelkes volt a közös munka gondolatától.


"Hatalmas megtiszteltetés volt, hogy végignézte a fellépésemet, hiszen ő az egyik kedvenc DJ-m. Egy álmom válna valóra, ha én énekelhetnék Bob Sinclar következő dalában" - mesélte izgatottan Iza

Munkakapcsolaton kívül azonban másról nem lehet szó a két sztár között, hiszen Iza szíve már hónapok óta csak Nagy Laci Gitano-ért dobog!
 


 
 
[ 2162 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x