Zalatnay Cini: A lányom lett az anyukám!
Címlap / Showbiznisz / Zalatnay Cini: A lányom lett az anyukám!

Zalatnay Cini: A lányom lett az anyukám!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A mostanában bírósági ügyeivel reflektorfénybe került énekesnő az édesanyja halála óta a 21 éves gyermekére támaszkodik. 

Zalatnay Sarolta jelenleg az életének egy igen húzós időszakát éli, és a sok bajban a legnagyobb támasza a lánya, Niki. "Azt lehet mondani, hogy édesanyám halála óta a lányom lett a legfontosabb számomra. Olyan, mintha egy szerepcsere lett volna, hiszen nálam Ő vette át az anyu szerepét. Sok esetben nem én vagyok az Ő anyukája, hanem Ő az enyém, és azt gondolom, hogy nekem nagyon sok esetben erre szükségem is van!" - meséli a tabutv.hu riporterének az énekesnő.

"Egy olyan karmatikus és erős kapcsolat van köztünk, amit egy magánéleti sikertörténetnek könyvelek el. Egy ilyen klassz kiscsajra, aki így kitart mellettem zokszó és könny nélkül, arra csak büszke lehetek, de sokszor mégis szégyellem magam, hogy ezt át kellett élnie" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Zalatnay Cini, aki szerint a lánya tőle tanulhatta az erős jellemet, hiszen bármikor bármilyen gondjuk volt, Ő mindig felállt.

Cininek a börtön és a jogi ügyek ellenére minden hétvégén van fellépése, és mint mondja, a színpadon ugyanazt tudja nyújtani, mint több tíz évvel ezelőtt. "Mindenki láthatja, hogy élő hangú énekes vagyok, minden koncertem borzasztóan sikeres, és amikor az emberek nagy része meghallja a zenét, akkor elfelejti azt, hogy mi a köret, mi a bulvár, mi a pletyka velem kapcsolatban!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zalatnay Sarolta.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2468 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x