Brasch Bence: barátnő helyett munkám lett!
Címlap / Showbiznisz / Brasch Bence: barátnő helyett munkám lett!

Brasch Bence: barátnő helyett munkám lett!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Csillag Születik sztárjának a mai napig sem sikerült becsajoznia, de ezt a tényt talán kompenzálja az, hogy egyre több fellépése van, és ráadásul két hete már az Operett Színház színész stúdiójának is a tagja. 

"Kifejezett nőideálom nincs, de ha ránézek egy lányra és valamivel megfog, akkor bejön, ha nem, akkor nem. Igazából szerintem a szemkontaktus a legmeghatározóbb: nekem az a tapasztalatom, hogy a másik tekintetéből le lehet szűrni mindent!" - meséli a tabutv.hu riporterének Brasch Bence, akinek a szemfüles megoldások ellenére nyáron sem sikerült becsajoznia, viszont helyette rengeteg munkalehetősége van szerte az országban.

Az énekes a temérdek fellépésen túl például már két hete jár az Operett Színház színész stúdiójába. "Nagyon jól érzem magam, nagyon jó, hogy be tudunk menni a próbákra, az előadásokra, és hogy olyan emberektől tanulhatok, akiktől nem is gondoltam, hogy valaha tanulni fogok!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Brasch Bence.

"Nekem nagyon nagy dolog, hogy Toldy Máriánál tanulhatok énekelni, hiszen nem hiába tanult nála rengeteg nagy énekes. Szerintem egyébként az összes tanárom nevét felsorolhatnám itt, hiszen mind olyan nevek, akik a szakmában elismertek és jogosan elismertek!" - osztotta meg az internetes sztártévére klikkelőkkel Bence, aki a színház összes darabjában nagyon szívesen vállalna szerepet.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3621 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x