Sebestyén Balázs mégis ad gyógyszert a fiának
Címlap / Showbiznisz / Sebestyén Balázs mégis ad gyógyszert a fiának

Sebestyén Balázs mégis ad gyógyszert a fiának

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Sebestyén Balázs a Tabu TV riporterének cáfolta azokat a híreket, miszerint mantrázik a kisfiának és nem ad neki gyógyszert, ha beteg.  

Sebestyén Balázs a Tabu TV riportjában igyekezett leszögezni, hogy nem kislánya van és Babett, hanem kisfia és Benett.

- A Babett most lesz 11 hónapos, illetve már el is múlt és nyilván, ha majd felnő, elmondja, hogy nagyon utálja a Babett nevet, de most még ugye nem tudja elmondani, hogy miért hívtok így... Egyébként aranyos, kedves, nagyon helyes lány a Babett - tréfálkozott Sebestyén Balázs a Tabu TV riporterével arra utalva, hogy eddig egy szem gyermeke nevével kapcsolatban rengeteg élcelődés jelent meg.

Balázsék ugyan még nem tudják, hogy a kis Benettet mi érdekli majd, ha felnő, de szülőként igyekeznek nyitottan nevelni és nem irányítani.

- Igazából nem tudom most még, hogy milyen lesz, hiszen egy éves, úgyhogy ezt most még picit korai lenne megmondani. Nyitott legyen a világ dolgaira, az a lényeg, erre próbáljuk nevelni. Én nem akarom nagyon irányítani, nem akarok beleszólni, hogy ő milyen legyen, csak finoman terelgetni. Hosszú, szép gyerekkora legyen, ez a lényeg szerintem.

A Class FM műsorvezetője nemes egyszerűséggel hülyeségnek minősítette azokat a híreket, miszerint a pránanadi tanai misztikus és extrém nevelési elvekkel járnának együtt.

- Mi nem mantrázunk a gyereknek otthon. Azért ezt a pránanadit túlmisztifikálják. Az egyik bulvárlapban jelent meg épp a napokban, hogy ha beteg a gyerek, én nem adok neki gyógyszert, hanem próbálom megkezelni. Hát ezzel akkora hülyeséget írtak, hogy el nem tudom mondani, merthogy nem ezt mondtam. De nem mantrázik a gyerek, meg nem is hallgat mantrákat, meg mi sem mantrázunk. Azért viszonylag normálisak vagyunk. Azért mert az ember foglalkozik ilyen dolgokkal, nem ment el teljesen az esze - osztotta meg nevelési elveit a Tabu TV-re klikkelőkkel Sebestyén Balázs.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5966 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x