Bálint Antónia: Nem hiányzik a szerelem!
Címlap / Showbiznisz / Bálint Antónia: Nem hiányzik a szerelem!

Bálint Antónia: Nem hiányzik a szerelem!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-31

A műsorvezető nemrég szakított, és bár nem hadakozna, ha a fejére esne egy új szerelem, egyenlőre a háta közepére sem kíván egy kapcsolatot. 


Rendezvénynaptár
Még augusztus végén derült ki, hogy Bálint Antónia és párja közös megegyezés alapján szakítottak, de a kapcsolatuk állítólag már a volt szépségkirálynő terhessége alatt rosszra fordult.

"Egész életemben sohasem voltam egyedül: mindig valamilyen párkapcsolatba próbáltam belecsimpaszkodni. Van olyan nő, aki rengeteg ideig vár az új szerelemmel, és van, aki nem bír egyedül lenni. Én sokáig az utóbbi kategóriába tartoztam, de már nem!" - meséli a tabutv.hu riporterének Bálint Antónia, aki szerint a gyereket egy férfi sem tudja pótolni.

"Nem hiányzik az, hogy valaki piszkáljon azzal, hogy hol vagyok, hogy mit veszek fel, hogy hogyan veszem fel, meg hogy hívogasson... persze ez most a dolognak a rossz oldala. Egyenlőre azért nem a szépre emlékszem, mert még közel van a szakítás, de ez idővel biztosan változni fog!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a műsorvezető, akivel a Duna Gyöngye Szépségverseny döntőjén beszélgettünk.

"Nyilván az az élet rendje, hogy nem fogok a járókeretemmel egyedül ténferegni, hanem megfogja majd valaki a keretnek a másik szélét. Most nem vágyom még párkapcsolatra annyira, de ha a fejemre esne egy nagy szerelem, akkor nem hiszem, hogy hadakoznék... egyenlőre viszont nincs a fejem fölött semmi!" - nevet fel az internetes sztártévé videójában Bálint Antónia.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3922 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x