A Rise FM DJ-i külföldön is zúznak!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A Rise FM DJ-i külföldön is zúznak!

A Rise FM DJ-i külföldön is zúznak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

A NiteForce DJ csapat nem csak Magyarországon, hanem külföldön is a legnagyobb partikon pörgeti a lemezeket. Legközelebb most hétvégén, azaz november 06-án találkozhatsz velük a RiseFM fergeteges Twilight Partyján!  


Rendezvénynaptár
A RiseFM NiteForce műsorának négy jóképű DJ-je méltán népszerű a partikedvelő hölgyek körében, nem csak sármos külsejük, de kifinomult zenei ízlésük miatt is. Nem csoda hát, hogy hírük egyre messzebbre viszi őket a világban.

"Nagyon-nagyon komoly nyár volt ez, nagyszabású bulik voltak. Kinn voltunk Marokkóban, de felléptünk a siófoki bulin is. Ez egy pozitív energia volt mindenkinek. Nagyon jól éreztük magunkat és iszonyú jó dolog, amikor a közönségtől kapjuk a pozitív visszajelzést" - idézik fel a nyarat egymás szavába vágva a NiteForce-os srácok.

A fiúk Miamiba is eljutottak, ahol sok fontos szakmabelivel is sikerült kapcsolatba lépniük.

"Miami nagyon jó volt, találkoztunk sok olyan producerrel és DJ-vel, akikkel ha mi nem megyünk ki, Magyarországon egy pár évig még lehet, hogy nem találkoztunk volna. Ez pedig egy hatalmas élmény volt, hogy mászkáltunk az utcán és szembe jöttek a legnagyobb nevek."

Marokkóban a tengerparton és egy fesztiválon is felléptek a RiseFM-es fiúk, de New York-ban nem várt meglepetésben volt részük.

"Egyszer csak felhívtak a főszínpadra, hogy fel kéne mennem játszani, mert a Mark Knight-nak a warm up DJ-je a nagy hóvihar miatt nem tud felszállni a repülőgéppel. Picit még izgultam az első három szám alatt, hiszen egy magyarországi gyerek kimegy New York-ba és akkor 10 órakor ő kezdi el a bulit" - mesélte a Tabu TV riporterének Davis.


 
 
[ 7625 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x