HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18
Címlap / Showbiznisz / Brasch Bence kocsmában dolgozott

Brasch Bence kocsmában dolgozott

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18

A Csillag Születik sztárja annak idején diákmunka gyanánt dolgozott egy ivóban, de manapság már egyáltalán nem jár ilyen helyekre. 

 

Rendezvénynaptár
A Tabu Tv riportere az egyik gyorsétteremlánc hazai üzletének pultja mögött talált rá Brasch Bencére, aki nem váltott munkahelyet, hanem egy jótékonysági akció miatt állt be hamburgerárusnak. Az aranytorkú énekesnek azonban nem volt idegen a pult mögötti élet és a vendéglátás, mivel régen már dolgozott hasonló környezetben.

"Régen dolgoztam az egyik ismerősöm vendéglátóipari egységében, de igazából nem pultos voltam, hanem segítettem összeszedni a poharakat egy nyári meló alatt!" - meséli az internetes sztártévé riporterének Brasch Bence, aki szórakozási lehetőségként általában nem a volt munkahelyéhez hasonló kocsmákat választja.

"Ha a diszkós és a kocsma jellegű helyek között kellene választani, akkor inkább egyik sem, mert én inkább barátokkal otthon összeülős típusú fiú vagyok. Persze néha van olyan, hogy elmegyünk a barátokkal egy helyre, de akkor sem feltétlenül egy kocsmába!" - mondta el a tabutv.hu felvételén az énekes.
 
 
[ 2877 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x