Várkonyi András ruhaneműt ajándékoz
Címlap / Showbiznisz / Várkonyi András ruhaneműt ajándékoz

Várkonyi András ruhaneműt ajándékoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A Barátok Közt Vili bácsija elsősorban ruhaneműt ajándékoz karácsonyra a szeretteinek, de a stábtagokkal is ünnepel majd két forgatás közt. 

Egyre sűrűsödnek Várkonyi András napjai, ugyanis nem elég, hogy az RTL Klub sorozatában kell teljesítenie, de mellette szinkronizál és zenei karrierjét is menedzseli.

"Így karácsony előtt abban bízom, hogy sok lemez fog elkelni és talán eszébe jut az embereknek, hogy milyen lehet ezeket a bordalokat élőben is meghallgatni. Nagyon sokat dolgozom, forgatok, mert már az évad vége felé vagyunk, de szerintem tavasszal majd be lehetne indítani egy jó kis tavaszi turnét..." - meséli a tabutv.hu riporterének a Barátok Közt-ben Vili bácsi szerepét játszó színész, aki azonban jelenleg nem a zenéléssel, hanem a karácsonyi készülődéssel van elfoglalva.

"Nem vagyok egy utolsó pillanatos ajándékvásárló, hanem csaknem már mindent megvettem. Egy bizonyos kor után úgy van ezzel az ember, hogy főleg inkább ruhaneműket vásárol, azokat pedig nem lehet improvizálni, hanem el kell vinni a megajándékozottat, hogy próbálja meg" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Várkonyi András.

"Ha esetleg olyan ajándékot kap a családban valaki, aminek nem annyira örül, akkor megpróbál vigyázni az arcára. Persze ez bárkivel előfordulhat, de egy udvarias mosoly és egy szép köszönöm gyorsan elintézi ezeket a kellemetlen pillanatokat!" - adta hírül az internetes sztártévé riportjában a színész, aki a Barátok Közt stábjával is kezeket ráz és vállakat vereget majd az ünnepek alatt.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2590 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x