Ki mosogatna el Fluor helyett?
Címlap / Showbiznisz / Ki mosogatna el Fluor helyett?

Ki mosogatna el Fluor helyett?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Tabu Tv riportere nemrég SP, Fluor és Pixa közös konyhájába leshetett be. Kiderült, hogy a három vicces nevű fiú nem igazán barátja a takarításnak, de ettől függetlenül kedvesek. Tényleg. 

Lecsekkoltuk Fluor konyháját, ahol láthatóan már napok óta nem sikerült egyetlen edényt sem elmosogatnia a fiúknak. Persze ezt a dolgot megértjük, hiszen SP, Fluor és Pixa mind a hazai zenei élet jelentős szereplői, ezért arra gondoltunk, hogy a jövőben is meg kellene kímélnünk Őket a mosogatás nemes tevékenységétől... szóval a kérdés adott: ki mosogatna el helyettük? :)

Fluor Tomi felmosást imitálva nyitott ajtót a Tabu Tv riporterének, hogy mesélhessen otthonának történetéről. "Én egy éve lakom itt, SP már három éve, meg itt lakik még a Pixa is, aki a zenéket csinálja nekünk!" - meséli a fiatal énekes a konyhában állva, miközben próbálja elterelni a figyelmet a szana-szét dobált mosogatnivalóról és az egyéb nem odaillő dolgokról. "Annyira elkaptátok a lényeget ezzel a mosogatóba kamerázással, hogy hihetetlen!" - nevet fel a tabutv.hu felvételén a tinisztár, akinek nem csak a mosogatással gyűlik meg a baja.

"Mi nagyon házibulikat nem szoktunk tartani, de persze az előfordul, hogy egy buli előtt itt alapozunk... mert ki szokott pattogni az orrom és fura kicsi poharakból kell innom a málnaszörpöt, hogy rendbe jöjjön!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Fluor, aki a felvételen nőideáljáról is mesélt.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4662 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x