Karda Bea: nem tudom, hogy ez meddig fog működni!
Címlap / Showbiznisz / Karda Bea: nem tudom, hogy ez meddig fog működni!

Karda Bea: nem tudom, hogy ez meddig fog működni!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-03

Az énekesnő már 15 hónapja van együtt a szerelmével, akit az interneten ismert meg, azonban bevallotta, hogy nem zökkenőmentes a kapcsolatuk. 

 

Karda Bea saját állítása szerint az első olyan magyar énekesnő, aki az interneten talált rá élete, vagy legalábbis élete ezen szakaszának legnagyobb szerelmére. "Négy randevúm volt, ő volt a negyedik. Már 15 hónapja működik a kapcsolatunk, de nem mondom, hogy teljesen zajtalanul. Nem teljesen örömmámoros minden nap és minden hét, mert én érzékenyebb vagyok az átlagnál, ő pedig annak ellenére, hogy nagyon alkalmazkodó, egy idő után ki szokott borulni nála a méregzsák. Ez nekem ilyenkor nagyon nem esik jól és óriási hiszti, majd pedig irdatlan nagy veszekedés veszi kezdetét..." - meséli a tabutv.hu riporterének az énekesnő, aki már egy ideje próbálja megoldani a kapcsolatukban keletkezett apró problémákat.

"Január elsején fogadtuk meg, hogy nem támadjuk egymást és nem akarunk egymás fölé rugaszkodni. Nem tagadom, hogy Lacival szoktunk veszekedni, de eddig mindig kijöttünk belőle és még mindig együtt vagyunk. Nekem nagyon fontos a párkapcsolat, mert nagyon ragaszkodó típus vagyok, de szerintem ő is az, csak nagyon jól tudja palástolni!" - fejtegeti a párkapcsolatát a Tabu Tv internetes videójában Karda Bea.

Az ikonná vált énekesnő szomorú akkor, amikor a párjával vitatkozik, az eddigi jó problémamegoldás pedig lehet, hogy csak ideig-óráig tart majd. "Nem tudom, hogy ez meddig fog működni! Állítólag a mának és a pillanatnak kéne élni, de én még hatvan évesen is kitűzök magamnak célokat és hosszútávra tervezek... Jó lenne, ha Lacival nem csak 15 hónapról tudnánk beszámolni, hanem akár 15 évről is, bár ennek kicsi az esélye!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő, aki azért reménykedik abban, hogy záros határidőn belül helyrerázódik a magánélete.
 
 
[ 3247 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x