Dammak Jázmin egy parkolóban próbálta ki a driftet
Címlap / Showbiznisz / Dammak Jázmin egy parkolóban próbálta ki a driftet

Dammak Jázmin egy parkolóban próbálta ki a driftet

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

A 2008-as szépségkirálynő, Dammak Jázmin mindig is rajongott az autókért, így nem véletlenül kérték föl, hogy legyen egy drift bajnokság háziasszonya. 

 

A Miss Universe Hungary 2008-as győztese, Dammak Jázmin hamarosan új szerepben tűnik föl, hiszen a HELL Energy Országos Drift Bajnokság háziasszonynak választotta őt. A szépség természetesen örömmel fogadta el az ajánlatot, hiszen mint mondja, mindig is rajongott az autókért, de még soha nem ajándékozta meg magát komolyabb járgánnyal.

Most azonban rögtön egy igazi kuriózumnak számító, brutális erejű – csaknem 600 lóerős, 6200 köbcentis – autócsodával lesz lehetősége megismerkedni, a Hell Energy Camaroja ugyanis a drift futamokon fog bemutatót tartani.

"Nagyon szeretem az autókat, és néha még én is csibészkedem egy kicsit, persze nem ilyen erejű járgányokkal!" – mesélte nevetve a szépség a NapiászOnline-nak, aki azt is elárulta, hogy bizony már a saját autójával is kipróbálta az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő autósportot, a driftet.

"Ha driftelésnek lehet nevezni azt, amikor egy hipermarket parkolójában, a friss hóban kézifékes kanyart csinál az ember, akkor mondhatom, hogy már drifteltem. Persze ezt csak úgy lehet kipróbálni, ha senki nincs a közelben, még parkoló autók sem, mert elég veszélyes. Ugyanakkor hasznos is lehet, hiszen az ember gyakorolhatja, mit kell tenni akkor, ha a forgalomban, a csúszós úton akad kanyarodási problémája."

Folytatás a napiaszonline.hu-n.
 
 
[ 2793 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x