Az Ásító inas elvitte az ötmilliós nyereményt
Címlap / Showbiznisz / Az Ásító inas elvitte az ötmilliós nyereményt

Az Ásító inas elvitte az ötmilliós nyereményt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Ötmilliót bukott a nyolcadik kérdésen Viktor és Adrienn. A székesfehérvári páros művészeti kérdésen veszítette el a pénzt, pedig övék lehetett volna a széria idei legnagyobb nyereménye. Egy másik játékos pár balneológiából vizsgázott. 

A 40 milliós játszma egyik kérdése csütörtök este arról szólt, mivel foglalkozik a balneológia - a játékosok, Dóra és Réka pedig azonnal idézték a múlt hét egyik legtöbbet emlegetett esetét.

Pokorni Zoltán a TV2 Mokkájában beszélt arról, hogy a magyar felsőoktatásban nincs szükség felesleges szakokra, példaként pedig a bálnatenyésztést hozta fel. Az internetes újságok és a közösségi oldalak felhasználói is azonnal felkapták az esetet, számtalan oldal foglalkozott a tévedéssel – a balneológia ugyanis nem bálnákkal foglalkozik, hanem a gyógyfürdőkkel. A lányok ezt a feladatot még megugrották, de a következő sakk-kérdés kiütötte őket.


Rékáékat Adrienn és Viktor követte a pénznyelőnél. A fehérvári unokatestvérek végig nagyon jól taktikáztak, igaz, egy sakkhoz kapcsolódó kérdés őket is kis híján megzavarta.  Ám a Csillagok háborújánál magukhoz tértek, és meneteltek tovább. A nyolcadik kérdésnek még ötmillióval kezdtek neki, ám a művészettörténet sötét foltnak bizonyult náluk. Arra, hogy vajon Szinyei Merse Pál Majálisa, vagy Munkácsy Mihály Ásító inasa méretesebb, sajnos nem tudták a választ, így ismét nem avattunk milliomost a műsorban – pedig Rákóczi alig várja, hogy valakinek végre nagyobb összeget nyomhasson a markába.


Csütörtökön is sokan játszottak az interneten, a legaktívabbak a Komárom-Esztergom megyeiek voltak.

A 40 milliós játszma online játszható az interneten, a www.tv2.hu/jatszma oldalon is. A legeredményesebbeknek esélyük van arra, hogy kipróbálják magukat a műsorban is.


Kövesd A 40 milliós játszmát a twitteren (#40millios) és a facebookon (facebook.com/40millios) is!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x