Verebes István: gond csak a gyerekkel van!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Verebes István: gond csak a gyerekkel van!

Verebes István: gond csak a gyerekkel van!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

A direktor szerint tudomásul kell venni, hogy a gyűrűfelhúzással megvásárolt csomagban nem csak a szép dolgok vannak benne, úgyhogy később nincs helye reklamációnak! 


Rendezvénynaptár
Verebes István és felesége példamutató házasságban élnek egymással, nemrég a művész ennek titkáról mesélt a Tabu Tv riportjában. "A kapcsolatunknak a romantika az nem volt talán a sajátja soha, hanem inkább a harmónia. A mai napig nagyon szórakoztató az együttlét, mert egy olyan okos nő a feleségem, akivel a passzióink, az ingerenciánk és a ritmusunk is egy" - meséli a tabutv.hu riporterének a Kabaré24 hamarosan távozó igazgatója, aki csak egy dologgal nincs megelégedve a magánéletében.

"Az egyetlen probléma a gyerekkel van. 48 éves voltam amikor megszületett és én egy gyereket akartam, akinek meg lehet csókolni a fenekét... most 15 éves, már évek óta nem lehet megcsókolni a fenekét és elromlott! Mindjárt felnőtt lesz és nem tudok mit kezdeni vele!" - nevet a Tabu Tv internetes videójában Verebes István.

Verebes szerint a jó házasság titka békén hagyni és békén hagyatni.

"Fel kell ismerni, hogy a csomagban nem csak a csinos és fiatal lányt vesszük meg, hanem a lepcses, sértődékenyt is. Amikor megvan, akkor már nem szabad kritizálni, mert kérem ez volt az áru! Szerintem ez a lényege, de aztán lehet, hogy magánál meg másoknál is másképp működik..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a művész.

 
 
[ 3542 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x