Takács Nikolast választották a Víz Jószolgálati Nagykövetének...
Címlap / Showbiznisz / Takács Nikolast választották a Víz Jószolgálati Nagykövetének

Takács Nikolast választották a Víz Jószolgálati Nagykövetének

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Különleges helyszínen, a Duna alatt húzódó Közműalagútban adták át a címet az énekesnek a Víz Világnapja alkalmából 

 

Megtisztelő és felelősségteljes cím birtokosa lett Takács Nikolas. Az X-Faktor sztárját választotta a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. a Víz Jószolgálati Nagykövetévé a Víz Világnapja alkalmából. A nagyköveti címet a Világnap idei, "Víz a városokért, Városok a vízért" szlogenjéhez igazodva, a társaság birtokában lévő, Visegrád és Nagymaros városát összekötő Közműalagútban adták át. A ceremónia egyben megnyitója volt az alagút két fogadóépületébe álmodott kiállításnak is.

Takács Nikolast nemes feladattal bízta meg a váci székhelyű DMRV Zrt. Az énekes a Víz Jószolgálati Nagyköveteként március 22-től, a Víz Világnapjától kezdődően egy éven át fontos szerepet tölt be a vízbázis- és környezetvédelem, valamint a Magyarország csaknem teljes területén kiváló minőségű csapvíz minden napos fogyasztásának ösztönzése érdekében folytatott munkában.


- Nikolast azért választjuk az idén első ízben kiadott, későbbiekben évente vándorló cím tulajdonosává, mert zenéjén keresztül hidat teremthet a Duna két partján található városokban élő szlovák és magyar állampolgárok között. Általa közvetített üzeneteink a Duna mentén élő két nemzethez egyaránt eljuthatnak – mondta el a ceremónián Gombás Ernő, a DMRV Zrt. titkársági osztályvezetője.

A cím adományozásával a társaság célja az volt, hogy felhívja a társadalom figyelmét arra, hogy Magyarország a világon csaknem egyedülálló mennyiségben és minőségben rendelkezik felszín alatti és felszín feletti vizekkel, de ez a víz, azaz az ivóvizünk kincs, amit meg kell őriznünk.


- Büszkék lehetünk rá, hogy földrajzi adottságaink mindezt lehetővé teszik számunkra, de tudatában kell lennünk vele, hogy ez a kivételes kincs csak addig fog jelenlegi formájában rendelkezésünkre állni, amíg vigyázunk rá. Amíg a környezet védelmére minden ember, éljen a Duna jobb, vagy akár bal partján kiemelten oda figyel – hangsúlyozta Gombás Ernő. 

Nikolas az átadó után a nagymarosi fogadótérben kifeszített Jövőfalat tenyérlenyomatával, aláírásával és szülővárosának nevével is ellátta.  Nikolas a szimbolikus aktus után a rendhagyó tanösvény kiállítását megtekintve az újságírókkal együtt indult el felfedezni a Duna alatt húzódó 550 méter hosszú Közműalagutat.


Visegrádra érve az ott várakozó iskoláscsoporttal együtt megnézte a Bős-Nagymarosi Vízlépcső építéséről szóló kiállítást, majd átkísérte a gyerekcsoportot az alagúton Nagymarosra.

Aki Nikolas nyomán szeretne egy sétát tenni a Közműalagútban, és megnézni a két kiállítást, azt március 26-án, 9:30–14:00 óra között, előzetes bejelentkezés után szeretettel várják az alagútnál. A csoportokat 30 percenként indítják a visegrádi és nagymarosi fogadóállomásról felváltva. Bejelentkezni és a pontos helyszínről bővebb információt kérni a 0627/511-512-es telefonszámon, vagy a tko@dmrvzrt.hu e-mail címen lehet.

 
 
[ 1770 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x