Tolvai Reni kamerát kapott szülinapjára Saunderstől
Címlap / Showbiznisz / Tolvai Reni kamerát kapott szülinapjára Saunderstől

Tolvai Reni kamerát kapott szülinapjára Saunderstől

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Tolvai Reni nemrég húsz éves lett, születésnapját pedig a Megasztáros barátai által szervezett meglepetés bulin ünnepelte, ahol a Tabu Tv is ott volt.  

Az internetes sztártévé stábja is meghívást kapott Tolvai Renáta meglepetés szülinapi mulatságára, amit már hetekkel a jeles alkalom előtt szerveztek a TV2 sztárjai. "Itt vagyunk a Reninek a születésnapján. Minden Megasztáros összejött, hogy együtt bulizzunk!" - kiált fel Lakatos Yvette.

"Egy évben csak egyszer van egy szülinap és annak meg kell adni a módját... Fel kell díszíteni a helyet, ajándékot kell hozni és egy nagyot kell ünnepelni!" - meséli Szeleczki Dávid, aki a többiekkel együtt izgatottan várta Reni érkezését egy budai bevásárlóközpont kávézójában.

Tolvai Reni nagyon meglepődött, amikor meglátta a sok barátot és az ajándékokat. "Nagyon meglepődtem és még mindig sokk alatt vagyok, nagyon jó! Senki nem szólt semmit, ez egy valódi meglepetés volt a huszadik születésnapom alkalmából!" - mondta el az internetes sztártévé riportjában a Megasztár győztese, akit maga Lady Gaga is felköszöntött egy videó üzenetben születésnapja alkalmából.

"Egyáltalán nem tudta, hogy itt leszünk. Azt hitte, hogy megbeszélésre jön egy étterembe... Én egy kamerát vettem neki, mert még egyetlen közös képünk sincs együtt azon kívül, amit fotósok fotóznak. Szerettem volna, hogy legyenek közös emlékeink, amiket később majd tudunk nézegetni!" - újságolja Kállay Saunders András a Tabu Tv riporterének.


 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2380 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x