Dukai Regina saját kezével gyúrja a fánkot
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina saját kezével gyúrja a fánkot

Dukai Regina saját kezével gyúrja a fánkot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A szépség a párjának kedveskedett a házi készítésű péksüteményével, az elkészítésnél az egyik barátnője segédkezett telefonon keresztül. 

Úgy tűnik, hogy a távkapcsolat sem viseli meg túlzottan Dukai Regina és Feczesin Róbert kapcsolatát. A modell és a labdarúgó a hétköznapokban sok száz kilométer távolságra élnek egymástól, ezért az együtt töltött pillanatokat triplán használják ki.

"Most voltam kint egy hetet a páromnál, előtte pedig nagyon rossz volt, mert vagy másfél hónapig nem találkoztunk. A helyzethez képest azért kihozunk a kapcsolatunkból mindent amit lehet!" - meséli a tabutv.hu riporterének Dukai Regina.

"Az egy hét alatt voltunk Rómában, sétáltunk a tengerparton, rengeteget ettünk, kávéztunk, úgyhogy nagyon jól eltöltöttük az időt. Mi nagyon szeretünk filmet nézni, úgyhogy most sem maradt ki a mozimaraton... A párom azt is szereti, ha főzök neki, úgyhogy ezt is megtettem! Nagyon büszke vagyok rá, hogy a saját két kezemmel gyúrtam a tésztát, hogy fánkot csinálhassak neki, ami nagyon-nagyon nehéz volt. A barátnőm telefonon keresztül irányított, hogy hogyan is kell azt csinálni, de szerencsére nagyon finomra sikeredett..." - meséli az édesség történetét Regina a Tabu Tv videójában.

Dukai Regina egyébként a közeljövőben nem tervezi, hogy szorosabbra fűzné a kapcsolatát focista szerelmével, de persze nem mondana nemet arra a bizonyos kérdésre. "Nem értem, hogy miért mindig a lányokat kérdezik meg erről, miközben igazából nem mi vagyunk azok akik letérdelünk!" - nevet fel a felvételen a gyönyörű modell, aki bár házasságra nem vágyik, már konkrét elképzelései vannak az esküvőjét illetően. A videóból az is kiderül, hogy milyen különleges házasságkötésre vágyik a sztár!



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3877 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x