Nacsa Olivér távkapcsolatán csak a skype segít
Címlap / Showbiznisz / Nacsa Olivér távkapcsolatán csak a skype segít

Nacsa Olivér távkapcsolatán csak a skype segít

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A humorista és párja elég távolra kényszerültek egymástól egy időre, de állítólag minden a legnagyobb rendben van. 

Nacsa Olivér barátnője januárban egy munka miatt Milánóba költözött, emiatt pedig még az esküvőjüket is el kellett halasztaniuk. A nevettető most a Tabu Tv riporterének mesél jelenlegi, félig-meddig páratlan életéről.

"Nagyon jól vagyok, mert megy a tévéműsorunk, de nyilván nem erre vagy kíváncsi, hanem arra, hogy milyen az egyedüllét. A menyasszonyom most hat hónapig külföldön él, de néha-néha hazajön. Emiatt most én is ingázom Milánó és Budapest között, de nagyon jól vagyunk!" - meséli az internetes sztártévé videójában Nacsa, aki kreatív művészember módjára akkor is megoldja az állandó kontaktust, ha éppen nem lehet állandóan személyesen a szerelmével.

"Hála a technikának és a skypenak az embernek tényleg minden lehetősége megvan arra, hogy beszéljen a másikkal. Leginkább interneten tartjuk a kapcsolatot és egész jól működik, de azért néhány hétvégére ő is hazajön Magyarországra" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a nevettető.

Nacsa azt is elárulta, hogy mivel töltik idejüket kettecskén a párjával, ha épp együtt lehetnek. "Elmegyünk ide-oda, barátainkkal vacsorázunk, borozgatunk, úgyhogy kellemesen eltöltjük az időt... Tudom, hogy nem ezt akartad hallani, de az élet ilyen!" - zárja rövidre a beszélgetést a sztár.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2695 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x