Júliusban megszületik Endi harmadik kislánya
Címlap / Showbiznisz / Júliusban megszületik Endi harmadik kislánya

Júliusban megszületik Endi harmadik kislánya

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Endi nagyon félti a kislányait, de várja az udvarlókat. Csak egy kitétel van: öltönyös és számítógépes arcok be sem tehetik a lábukat! 

A Hooligans nehézfiúja pálinkázás közben mesélte el, hogy hamarosan megszületik a harmadik kislánya is. Endi még csak júliusra várja a legújabb jövevényt, de már azt is eltervezte, hogy mi lesz, ha nagy lesz!

"Ez az év nagyon zűrzavaros lesz hál istennek. A Hooligans 15 éves, turné van, évvégén pedig nagy arénás őrület! Magánéletileg is nagy események várhatóak: júliusban születik meg a harmadik kislányom..." - meséli a tabutv.hu riporterének a zenész, aki állítólag egész jófej apuka.

"Annak ellenére, hogy nagyon féltem a lányaimat, én nem üldözöm el puskával a körülöttük lévő fiúkat. Elsősorban olyan arcokat szeretnék ott látni udvarlóként mint én, mert annak ellenére, hogy parasztnak nézünk ki, a lelkünk azért a helyén van. Az öltöny mögé bújt emberek viszont nem biztos, hogy nagyon jólelkű emberek, sőt számítógépes arcokat sem szeretnék a lányaim mellett látni!" - állítja a leghatározottabban Endi.

A zenész egyébként a látszat ellenére rengeteg időt tud a családjával és a gyerkőceivel tölteni, hiszen a fellépések elsősorban csak hétvégén és akkor is csak este kötik le az idejét. "Szerintem a mi helyzetünk szerencsésebb mint a normál munkahelyeken dolgozó embereké, úgyhogy legyen mindenki rockzenész!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Hooligans Endije.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2682 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x