Andy Vajna nem végez félmunkát
Címlap / Showbiznisz / Andy Vajna nem végez félmunkát

Andy Vajna nem végez félmunkát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A producer szigorú szisztéma alapján fogja újjá varázsolni a magyar filmgyártást. Félkész munka nem fog kikerülni a felügyelete alatt! 

A magyar filmipar fellégezhet, hogy ezentúl egy olyan ember fog rábólintani a támogatásokra, aki itthon és Amerikában is igen nagy elismertségnek és tiszteletnek örvend. "Ez egy nagy kihívás számomra és nagy elismerés! Megtisztelő, hogy a kormány engem választott arra a feladatra, hogy átszervezzem a magyar filmszakmát. Mi egy olyan organizációt csinálunk, ahol tisztán látszik, hogy mire költjük a pénzt!" - meséli nagy lelkesedéssel a tabutv.hu riporterének az új pozícióba került Andy Vajna.

Nyilván fontosnak tartjuk azt, hogy hazai filmeket a hazai mozikban kellő minőségben is mennyiségben vetítsék. Andy Vajna csak megerősített minket elgondolásunkban. "Az nem fog előfordulni, hogy a filmeket nem fejezzük be, illetve hogy nem lesz elég pénz ahhoz, hogy a filmek eljussanak a közönséghez. Elsődleges célunk hogy visszacsábítsuk a magyar közönséget a magyar mozikba és a világközönséggel megismertessük a magyar filmeket, kultúrát" - nyilatkozta az Amerikában elismert producer a videóban.

Mi volt eddig a gond? "Szerintem volt egy szervezet, ami túl sokat szeretett volna csinálni és mindenkinek segíteni. A nagyon sok jó indulat hozhatta ezt az egész szisztémát... minél több filmet szerettek volna csinálni, minél több embernek megadni a lehetőséget, hogy igenis csináljunk filmeket. Sajnos ennek ellenére néha nemet is kell mondani, hogyha az a film nincs kellően előkészítve és nincs rá elég pénz..." - válaszolt Andy Vajna Tabu Tv riporterének.

A magyar színészek is bizakodva fordulhatnak az Andrew G. Vajna által vezetett úgy filmgyártáshoz. "Minden tehetség számíthat a mi segítségünkre vagy támogatásunkra. Nekünk az a célunk, hogy felfedezzük az új tehetségeket az országban. Fontos őket fejleszteni és kiengedni a világpiacra úgy, hogy a világ elismerje őket. Ez a cél!" - mesélte az új kormánybiztos.

"Ebben az évben 3-4 film az, amit megengedhetünk magunknak, jövőre remélem, hogy ezt fel tudjuk vinni 8-10 filmre. Ez egy kicsi ország és úgy gondolom ez a 8-10 film évente bőven elég..." - nyilatkozta tervekkel a fejében Andy Vajna a tabutv.hu riporterének.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2330 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x