Fésűs Nelly és kötelességtudó kislánya
Címlap / Showbiznisz / Fésűs Nelly és kötelességtudó kislánya

Fésűs Nelly és kötelességtudó kislánya

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Tabu Tv riportere Fésűs Nellyt és tündéri kislányát, Csengét kérdezte mindennapjaikról, akiről kiderült, hogy nagyon is felelősségteljes. 

Csenge, aki egy igazi életrevaló kislány a térdén kék-zöld foltokkal, vidáman osztja meg velünk legutóbbi esésének kalandját, melynek sérüléseit is köszönheti. Amikor riporterünk arról kérdezte a színésznőt, hogy ő, mint édesanya az ilyen baleseteket hogyan éli meg, Nelly annyit válaszolt: "Meg sem lepődök. Azon lepődnék meg, ha egy nap eltelne úgy, hogy nem esik el".

Habár az eséseivel Csenge olyannak tűnik, mint egy szeleburdi gyermek, hamar kiderül, hogy a kislány valójában mennyire felelősségteljes. Nelly elárulta, hogy lánya rendkívül jó tanuló és eredményeinek hátterében nem a kőkemény szülői noszogatás, hanem mindössze saját elszántsága áll. Édesanyja a biztonság kedvéért mindig leellenőrzi, de ez csak amolyan formalitás, hiszen a kislány magától is tudja a kötelességét.

Amikor azonban mégis valami csínytevésen kapják a szülei azzal büntetik , hogy nem nézhet TV-t. Csenge őszintén beismeri, még nem tudja mi lesz ha nagy lesz és édesanyja sem szeretne beleszólni a pályaválasztásába. Ami fontos, hogy jövedelmező szakmát válasszon, de jelenlegi szorgalmával biztosan eléri majd céljait.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3050 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x