D. Tóth Kriszta több szerepben élvezi az életet
Címlap / Showbiznisz / D. Tóth Kriszta több szerepben élvezi az életet

D. Tóth Kriszta több szerepben élvezi az életet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

D. Tóth Kriszta őszintén vall a Tabu Tv riporterének arról, hogy mégis hogyan tudja összeegyeztetni a televíziót, az írást és a családot. Ezenfelül arról is kapunk némi információt, hogy televíziós visszatérése milyen újdonságokat hordoz magában. 

Kriszta nem tartja magát különlegesnek, hiszen véleménye szerint a legtöbb nő aki gyereket nevel és emellett dolgozik, ugyanazt viszi véghez amit ő. Kifejezetten örül neki, hogy ebben a korban már nem kell választani a szerepek közül, hanem egy kicsit ezt is-azt is lehet csinálni. "Nagyon sok munkát kell beletenni az tény, meg lemondással, kompromisszumokkal jár, de én így szeretem az életet."

Kriszta véleménye szerint egy jól működő családban elengedhetetlen, hogy a férfi is segítse a gyermeket vállaló nő munkáját. Elmondja, hogy ő is a férjének köszönheti, hogy nem kellett lemondania mindenről azért, hogy családot teremtsen. Férje nem csupán a gyereknevelésből, hanem a háztartásbeli teendőkből is kiveszi a részét.

A beszélgetés végén arra is fény derült, hogy hamarosan újra láthatjuk majd a képernyőkön a gyönyörű anyukát, azonban a politikai műsorokkal szakít egy időre. Amit pedig addig is üzen a nyilvánosságnak: "Jól vagyok, nem vándoroltam ki, nem vagyok beteg és nem tűntem el, hiszen a képernyőn kívül is lehet élni, nem kötelező szerepelni állandóan."



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3788 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x