HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-24
Címlap / Showbiznisz / Újra összeállt a Monty Python csoport

Újra összeállt a Monty Python csoport

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-24

Az egyik alapító tag, a néhai Graham Chapman életrajzából készülő háromdimenziós animációs film kedvéért újra összeállt az egykori Monty Python csoport. 

 

A film az 1989-ben gégerákban elhunyt Chapman 1980-ban megjelent, A Liar’s Autobiography (Egy hazug életrajza) című memoárja nyomán készül. Kollégái a hangjukat kölcsönzik az animációhoz - közölte kedden a BBC hírportálja.

A jövő tavasszal a mozikba kerülő produkcióban John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin és Terry Jones is részt vesz, egyedül Eric Idle hiányzik a társaságból.

Eddig fogalma sem volt róla, hogy Chapman meghalt - viccelődött Jones, hozzátéve, hogy "azt hitte csak lustul". Mint megjegyezte: mindazonáltal nagyon örül, hogy megint vele dolgozhat egy ilyen izgalmas produkción.

Jeff Simpson, az animációs film társrendezője arról számolt be, hogy az előkészületek során szorosan együttműködtek a Chapman-hagyaték kezelőivel és a Python-csoporttal is, hogy korrekt produkció szülessen. Simpson úgy vélte: a komikus színész bizonyára örömmel fogadná, hogy egy 3D-s filmben idézik meg, mivel "mindig is szerette a hülye szemüvegeket".

A Monty Python Repülő Cirkusza című sorozat első adását 1969-ben sugározta a brit televízió. A Python-csoport a kultszérián kívül több filmet is forgatott: Chapman a Gyalog galoppban Artúr királyt, a Brian életében a címszerepet alakította.


 
 
[ 1218 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x