Terecskei Ritának pisztolya volt
Címlap / Showbiznisz / Terecskei Ritának pisztolya volt

Terecskei Ritának pisztolya volt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Zanzibár énekesnője rendőr volt, ez is közrejátszhat abban, hogy amikor az álmairól faggatták, nem a magán terveiről mesélt, hanem egy jobban működő világról.  

"Egy szép világ, ami az én fejemben él, az nem tudom, hogy mennyire megvalósítható: Minden ember egy kicsit magába nézne, és elhinné azt, hogy ha ő tesz valamit, akkor attól már jobb" - mesélte Terecskei Rita a Sztárportrénak.

"Közrendvédelmi járőr voltam - a gumibot verdeste a bokámat. Mindenki azt kérdezte: Pisztolyod volt? Volt pisztolyom, és bilincsem is volt nyilván. Nem sokáig voltam rendőr: kettő év, és hat hónapig. Ez igazából arra volt jó, hogy a családi burkomból egy kicsit kiszabadultam. Tapasztalatot gyűjt az ember, amikor elmegy egy családi botrányhoz - láttam, hogy nem minden fenékig tejfel, és milyen szerencsés vagyok, hogy olyan környezetben, és olyan emberek közt élhetek, akik szeretnek, és én is viszont szeretem őket, nem bántjuk egymást. Ez nagyon sok embernek nem adatik meg - erre volt jó a rendőrség, hogy egy kicsit még jobban értékelhetem a helyzetem."

Bíró Ica és Terecskei Rita nyilatkozata az álmaikról itt meghallgatható.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1861 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x