Csisztu Zsuzsa még mindig szerelmes
Címlap / Showbiznisz / Csisztu Zsuzsa még mindig szerelmes

Csisztu Zsuzsa még mindig szerelmes

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

A gyönyörű műsorvezető annak idején a család orvosaként ismerte meg jelenlegi párját, akivel jelenleg újabb gyerkőcöt terveznek. 

 

Csisztu Zsuzsa öt évesen kezdett tornázni, így nem csoda, hogy versenytársaihoz hasonlóan ő is ezekből a körökből találta meg az első szerelmet. "Van, aki a mai napig is boldogan él az akkor választott párjával, de persze sokaknak elkanyarodott az útja" - meséli a műsorvezető a tabutv.hu riporterének, aki később szintén otthagyta sportoló párját és egy jóképű orvos felesége lett.

"Annak idején az édesanyám nagyon beteg volt és a párom mint családorvos látogatta őt. Nekem akkor az életem előtte lévő szakasza már lezárult és elkezdtem érezni a figyelmet a másik oldalról, ami már nem csak egy páciensnek, hanem egy nőnek szólt" - emlékszik vissza Csisztu Zsuzsa.

A műsorvezető már akkor is nagyon vonzónak találta a férfit, akivel azóta már össze is házasodtak. "Azt gondolom, hogy már az idő is azt igazolja, hogy ez egy nagyon biztos alap, amire hosszú távon lehet építkezni. A házasságunk a mai napig él és virul: nyugodtan mondhatom, hogy a szó legszorosabb értelmében szerelmesek vagyunk egymásba a mai napig" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Csisztu, aki nagyon örül annak, hogy közös gyermekük is inkább a párjára hasonlít. "Állunk elébe a következő babának is, bízom benne, hogy erre még lesz lehetőség!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a gyönyörű sztár.
 
 
[ 2871 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x