Családja kidobta és a Való Világba küldte Lakit
Címlap / Showbiznisz / Családja kidobta és a Való Világba küldte Lakit

Családja kidobta és a Való Világba küldte Lakit

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-12-16

A héten megkezdődött a Való Világ 5. játékosainak válogatása. Mi is ellátogattunk a rosta első fordulójára hogy megtudjuk, kiből lehet az újabb Szandika, Olivér, Jerzy esetleg Alekosz. 

 

Mint mindig, a jelöltek most is a hírnév, a pénz és a buli kedvéért jelentkeztek a VV 5-be, némelyiküket viszont már most szívesen látnánk viszont a képernyőkön, hogy unalmas estéinken szórakoztassanak és megnevettessenek minket.

A western szerkós Márk már messziről kirítt a tömegből, a körülményekhez képest ugyan későn érkezett, ám ez korántsem jelentheti számára az utolsó helyet. "Kipróbálnám magamat a médiában. Régóta a filmezés és a minőségi műsorvezetés érdekel. Nem egyszerűen bulvár műsorra gondolok, hiszen komolyabb produkciókat is elvállalnék. Ez a játék pedig egy jó ugródeszka lenne" - vallotta meg a NapiászOnline-nak. Arról, hogy mitől lenne ő érdekes a nézők számára így nyilatkozott: "Jó szövegekre, tartós mondásokra számíthatnak tőlem az emberek. Tulajdonképpen egy új karaktert vinnék be, hisz ez a western stílus nem nagyon volt az előző szériákban. Itt nincs helye szürke egérkéknek. Az Alekosz típusú személyiségeknek van a legtöbb esélye megnyerni a játékot" - mondta magabiztosan.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.

 
 
[ 2547 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x