VV Zsófi anyukája rendezné a klip botrányt
Címlap / Showbiznisz / VV Zsófi anyukája rendezné a klip botrányt

VV Zsófi anyukája rendezné a klip botrányt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-25

Tegnap többszázezren nézték meg VV Zsófi kifizetetlen videoklipjét, amely Koczka Máté szerint jogtalanul került nyilvánosságra. Zsófi anyukája személyes találkozó alkalmával rendezné a botrányt. 


Rendezvénynaptár
A ValóVilág4 szőke sztárja úgy tűnik, mégsem olyan naiv, mint amilyennek a műsorban tűnt. Zsófi még a villából való kiköltözésekor készített egy rap számot, amelyet aztán profik segítségével fogyaszthatóvá fejlesztettek. A Rágógumi című dal elkészülte után a lány menedzsere megrendelte egy klip forgatását, amelyet szponzorok fizettek volna, de azok az utolsó pillanatban kihátráltak a befektetésből. Az elkészült videoklip nagy részét így jobb híján a lány pr menedzsere, Koczka Máté fizette ki annak reményében, hogy néhány napon belül Zsófi menedzsere rendezi vele a számlát. A videoklip 350.000 forintba került, ebből Máté 250.000 forintot fizetett ki a gyártónak, 100.000 forint pedig hátralékként fennmaradt. A forgatás óta már lassan két hónap telt el, ám sok minden nem változott a videoklip felállásán, ennek következtében pedig nyilvánosságra sem kerülhetett volna a felvétel.

VV Zsófi végül megelégelte a várakozást és kifizette a gyártó cégnek a maradék 100.000 forintot. A cég képviselője jóhiszeműen odaadta a lánynak a felvételt dvd lemezen, de úgy tűnik, ez hiba volt. "Zsófi azt ígérte, hogy másnap beszélünk a klip tulajdonjogi helyzetéről és rendezzük a dolgokat. Én nem azt kértem tőle, hogy azonnal és készpénzben fizesse vissza a pénzem, hanem hogy a fellépésekből törlesszen. Ennek ellenére másnap nem találkoztunk és már két hete alig kommunikáltunk. Korábban együtt mentünk moziba, vásárolni és szórakozni is, aztán egyik pillanatról a másikra nem vette fel a telefont és flegmán szólt hozzám..." - mondja a tabutv.hu videójában Koczka Máté, aki a legnagyobb videomegosztó portálról értesült arról, hogy a nagyobb részt a tulajdonában lévő felvétel publikussá vált.

"Akkor megbíztunk egymásban, ezért nem írtunk papírt, csak a gyümölcsöző közös üzletet láttuk magunk előtt" - magyarázza a pr menedzser, aki csak arra kérte Zsófit, hogy ezek után törölje ki a telefonszámát és soha többé ne hívja fel. "Nem a pénz, csak a hozzáállás érdekel. Mielőtt felkerült a klip, figyelmeztettem arra, hogy csak akkor használhatja, ha teljesen ki van fizetve, de Ő ezzel nem foglalkozott. A legviccesebb az, hogy legutóbb már azt mondta, hogy nem is érti, hogy nekem miért kéne pénzt fizetnie?!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Koczka Máté. Tegnap egyébként Zsófi édesanyja telefonon felkereste a sajtóst, hogy találkozzanak és személyesen egyeztessenek a továbbiakról.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2577 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x