Rubint Réka: tudatosan kell csinálni
Címlap / Showbiznisz / Rubint Réka: tudatosan kell csinálni

Rubint Réka: tudatosan kell csinálni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

A Tabu Tv stábja a HOT! magazin rendezvényén faggatta Schobert Norbit és feleségét, Rékát a terhesség alatti helyes táplálkozásról. 

 

"Vannak, akik azt gondolják, hogy ez által adnak meg mindent a kisbabájuknak. Én ez ellen vagyok, ugyanis úgy gondolom, hogy egy kisbabának minőségi és nem mennyiségi táplálékra van szüksége. Vannak, akik azért esznek, - és azt mondják, hogy a terhesség során bármit és bármennyit - mert biztonságban érzik magukat. A házasság után úgy gondolják azzal, hogy gyereket szülnek maximálisan bebiztosították magukat a férjük mellett" – mondta el a tabutv.hu nézőinek Rubint Réka.

"Sajnos sokan beleesnek abba a hibába, hogy felszalad 25-30-35 kilo és nem mindenkinek sikerül leadni és amikor ott marad az a 25-30 kilo plusz és egy kisbabával megvan a rituálé és nap, mint nap foglalkozni kell vele, akkor tényleg nincs arra ideje egy édesanyának főleg az első hetekben-hónapokban, hogy magára figyeljen és akkor egy ördögi körbe kerül a kismama. Én azt mondom, hogy tudatosan kell csinálni, tudatosan kell táplálkozni" – mesélte stábunknak Réka.

Schobert Norbi elárulta, hogy jelenleg nagyon boldog három gyermeke mellett: "Most abszolút boldognak érzem ezt a gyermekvállalást, mind a hármat és Rékát elég rég óta fűzöm a jobb napokon, hogy legyen még egy negyedik" – nyilatkozta a Tabu Tv riporterének Norbi.
 
 
[ 3309 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x