HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-15
Címlap / Showbiznisz / Ihos József újratölti régi számait

Ihos József újratölti régi számait

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-15

A Tabu Tv stábja Ihos Józsefre egy gyönyörű, fiatal lány társaságában talált rá, akivel a zenész-humorista közösen dolgozik legújabb terveinek megvalósításán. 

 

"Mi munkakapcsolatban vagyunk a drága hölggyel, aki Nonó, legalábbis ez a művészneve. Ő nagyszerű énekes, illetve zenész is, hiszen játszik hangszeren. Én most olyan kísérletbe kezdtem, hogy nagyon sok mindenkinek írtam az elmúlt években zenét Benkő László barátommal, és elhatároztam, hogy újratöltöm ezeket a dalokat, új hangszerelésben. Nonó az éneklésben segít majd, közösen fogunk duettezni több ilyen újratöltött számomban is" – mesélt kollegájáról és terveiről Ihos József.

"Egy dolog már kész van, ami nagyon zúzós lett. Bajor Imre barátomnak írtam ezelőtt jó pár éve az Én, a Gyula, meg az Ottó című számot, amit most mi egy zúzós rockban fogunk előadni, és erről egy videoklip is fog készülni, aminek a főszereplője nem lehet más, mint Nonó" – tudta meg a Tabu Tv riportere.

"Egy olyan picikét érdekes dolgot is megvalósítunk, amihez nem szívesen nyúlnak általában a szerzők. Azt mondják, a férfiak jobban isznak, ezért róluk érdemes piás számot csinálni. Én megcsinálom az első női piás számot, amelyik kedves, aranyos, nem bántó, de azért odacsíp a hölgyeknek. Ez is most nemsokára elkészül, és szintén Nonóval fogom énekelni" – osztotta meg terveit mindenki Kató nénije. 
 
[ 2205 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x