Vastag Tomi meghódítja Afrikát
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Vastag Tomi meghódítja Afrikát

Vastag Tomi meghódítja Afrikát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-01

A Tabu Tv stábja egy rendezvényen futott össze Tomival, aki életének egyik legnagyobb kalandjára készül, hiszen nemsokára részt vesz a Budapest-Bamako ralin. Az X-faktorban népszerűvé vált énekes igyekszik mindent megtenni azért, hogy felkészülten vágjon neki versenynek. 


Rendezvénynaptár
"Félek tőle, persze, de úgy gondolom, hogy nagyon sokan azt gondoljuk a világról, hogy tudjuk, hogy milyen, holott a 3. emeleten ülünk egy szobában, most például magamról beszélek. A 3. emeleten egy pesti albérletben ülök a szobámban és nézem a tévét és ez alapján mondom meg, hogy milyen a világ, és hozok róla ítéletet. Arra gondoltam, hogy objektívan csak úgy tudok róla véleményt alkotni, ha részévé válok, és megnézem, hogy igazából milyen" – mutatott rá arra az okra Tomi, ami miatt vállalta ezt a nem mindennapi kalandot.

A fiatal énekes tisztában van azonban vele, hogy milyen veszélyeket rejthet magában ez a verseny, már csak a helyszínből adódóan is, így komolyan veszi a felkészülést. "A legfontosabb talán a pszichés felkészülés arra, hogy tulajdonképpen tényleg egy sivatagról van szó, ahol nem látsz semmit, akármerre nézel. Illetve nagyon komoly elméleti tréning is van. Fel kell készülnöd abból, hogy mik a szabályok, a túlélés szabályai" – árulta el az énekes a Tabu Tv nézőinek.

Tomi nem igazán szeret nyaralni, a Bamako ralira sem nyaralásként tekint. "Én nem vagyok nyaralós típus. Nagyon szeretek itthon lenni, imádom ezt az országot, az összes emberrel, aki rajta él, és minden ahogy van. Én itthon nyaralok, nekem ez a nyaralás, nagyon szeretem ezt az egész klímát meg ilyenek. Egész életemben egyszer voltam nyaralni, tényleg nem vagyok egy nagy nyaralós."


 
 
[ 2271 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x