Puskás Peti, a nagy kerítő
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti, a nagy kerítő

Puskás Peti, a nagy kerítő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az Európa hajón találkozott a Tabu Tv riportere Puskás Petivel, akiről kiderült: ha ő összehoz valakiket, azok garantáltan házasodnak. 

"A barátnőmmel érkeztem erre a fantasztikus partira, illetve Stue haverommal, akinek az esküvői tanúja voltam. Óriási élmény volt egyébként, soha életemben nem voltam még esküvői tanú, de nagyon jó szórakozás volt egyébként. Magyarul, angolul és latinul zajlott a történet. Nagy élmény volt amúgy, mert tényleg olyan jó érzés tanúnak lenni pláne, hogy én hoztam össze őket" - mesélte a Tabu Tv riporterének Peti, aki szívesen segít barátainak párkapcsolati téren, ha tud.

"Az egész a Scooby Doo próbáján történt, mert hogy Stue produkciós menedzser nagy-nagy vállalkozásoknál. Sok idejük nem volt arra, hogy egymásba szeressenek, mivel másnap utazott a Stue úgy hogy eléggé gyorsan történtek a dolgok. Gyakorlatilag vőlegényként tért vissza Magyarországra" - számolt be a sztártévé riporterének Puskás Peti, aki szerint a Gödör klub csodákra képes.

"Focizgattam a Stueval a próba szünetében, megkérdeztem tőle, hogy tetszik-e neki, mondtam neki, hogy szerintem te is tetszel neki. Aztán kérdeztem, hogy este nincs-e kedved lejönni a Gödörbe? ... ezek után történt minden magától" - meséli a tabutv.hu videójában Peti.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1750 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x