Geszti ismét berobbant a zenei piacra
Címlap / Showbiznisz / Geszti ismét berobbant a zenei piacra

Geszti ismét berobbant a zenei piacra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Geszti Pétert a Gringo sztár unplugged koncertjén kérdezte a Tabu Tv a zenekarról, a frissen megjelent lemezükről és az X- Faktorról. 

A lemezbemutató koncertet egy hangulatos helyen tombolhatták végig az érdeklődők, ugyanis táncban és mókázásban nem volt hiány az est folyamán. Az énekes elárulta, már nagyon hiányzott neki a zene világa és a pezsgés.

"Hiányzott a zenélés és az a fajta életmód, ami ezzel együtt jár. Hiányoztak a fiatal zenészek, akikkel remekül lehet együtt lógni, gondolkodni, hülyéskedni, és ebben a rosszkedvű világban egy kicsit jobbkedvűen élni" - árulta el a Tabu Tv-nek a mentor.

Hosszú és fáradtságos munkával jutottak el a lemez megjelenéséig. Geszti éveken át gyűjtötte a dalszöveg témákat, több hónapon keresztül írták a dalokat és még castingokat is tartottak. Sok élő koncerten vannak már túl, eközben az X-Faktorban is egyengeti a tehetségek útját.

Ugyan nem tudja, mi lesz a még versenyben maradt egyetlen csapata, a Rock Tenors sorsa, de igyekszik mindent megtenni a srácok sikeréért. Úgy véli, a műsorban inkább az egyéni karakterek vannak előnyben a csapatokkal szemben.

"Valószínűleg az X-Faktorban a csapatok nehezebben tudják elérni azt, hogy a nézők sms-ben támogassák őket. Talán több arccal nehezebben azonosulnak, mint egy- egy szingli előadóval. De hiszek abban, hogy a produkcióikkal meg tudják győzni az embereket" - nyilatkozta Geszti.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1778 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x