Szabó Győzőnek nyűg a karácsony
Címlap / Showbiznisz / Szabó Győzőnek nyűg a karácsony

Szabó Győzőnek nyűg a karácsony

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Tabu Tv stábja Szabó Győzőt faggatta egy különleges lúgosító készítményről és a karácsonyi készülődésről. 

Dr. Robert Young ismét hazánkban járt és lúgosító módszerét több hazai sztár is kipróbálta már, többek között Szabó Győző is: "Le lehet nyomni. Nem mondom, hogy jó íze van. Nekem egyszer valaki azt mondta, hogy ami egészséges, az feltétlenül rossz ízű. Én nagyon el voltam vele sok-sok hónapig, majdnem egy évig ittam. A lúgosítás nem egy hülyeség" – árulta el a Tabu Tv nézőinek.

Győzőnek ez a készítmény sokat segített első igazán sikeres filmje forgatása alatt is: "Az biztos, hogy jobban bírtam, pont a nagysikerű film, amivel berobbantam, második részének a forgatásánál ezt ittam és még fogytam is" – árulta el stábunknak.

Győző továbbá beszámolt arról is, hogy ő hogyan készül a közelgő karácsonyi ünnepekre: "A karácsony az nekem mindig egy nagyon bonyolult történet. Igazából nem úgy készülök, nekem ez általában egy országjáró túra, ettől aztán nem biztos, hogy az ember szereti. Idézőjelben nyűg nekem, főleg, amikor ilyen nagy szerepet próbálok vidéken" – nyilatkozta a tabutv.hu nézőinek Győző.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1548 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x