Szecsődi Karcsi őszintén vallott a műtétről!
Címlap / Showbiznisz / Szecsődi Karcsi őszintén vallott a műtétről!

Szecsődi Karcsi őszintén vallott a műtétről!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Szecsődi Karcsiról lehullott a lepel. Őszintén mesélt a Tabu Tv riporterének arról, hogy a mostanában terjengő nemi-átalakító műtéttel kapcsolatban mi igaz és mi koholmány.  

"Úgy kezdődött ez az egész sztori, hogy egy csatornán adtam egy interjút ezzel kapcsolatban, hogy valójában én ki is vagyok, mi is vagyok, miért öltözködöm így, miért sminkelem magam, miért vagyok nőies stb. Erre reagálni próbált egy újság és felhívtak egy olyan ürüggyel kapcsolatban, hogy én bejelentkeztem egy plasztikai sebészhez, nemi-átalakító műtéttel kapcsolatban. Közelébe nem értem semmilyen plasztikai sebészetnek, annyi volt az igaz ebből a sztoriból, hogy én felhívtam egy plasztikai orvosnak az asszisztensét, hogy be szeretnék jelentkezni egy konzultációra orrplasztikával kapcsolatban. Szerintem innen indult ki a pletyka vagy én már nem is tudom. Ha egyszer nő is szeretnék lenni, de nem akarok, akkor annak amúgy sem most 19-20 évesen lenne itt az ideje" – mesélte a tabutv.hu riporterének Karcsi, aki a későbbiekben arról mesélt, barátai kivételével ő volt az egyedüli, aki kiborult.

"Úgy gondolom, hogy akik ismernek és szeretnek, ők abszolút nem foglalkoztak ezzel, nevettek egy jót aztán annyi. Persze én kiborultam, mert azért ez eléggé necces volt. Szerencsére mind az ismerősök és barátok, szeretteim mellettem vannak abszolút" – számolt be a sztártévé riporterének a volt megasztáros, aki hogyha meleg lenne, mint mondja, nem titkolná.

"Az emberek elkönyvelnek egy meleg fiúnak, holott nem erről van szó. Nagyon sok ember azt gondolja, hogy ezeket csak kitalálom, mert nekem így majd jobb lesz, meg mit tudom én. Szerinted egy ilyen ember, akiről egész Magyarország azt gondolja, hogy meleg és, hogy mindent felvállalok a műszempillától kezdve a sminkig vagy a hajig, a legdurvább dalokat is felvállalom, majd biztos pont azt nem vállalom fel, hogy meleg vagyok" – hallható és látható a Tabu Tv internetes sztártévé honlapján.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2743 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x