Demes Tamás, a nagydumás!
Címlap / Showbiznisz / Demes Tamás, a nagydumás!

Demes Tamás, a nagydumás!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Demes Tomival egy budafoki pincészetben koccintottunk - és egy jó bor mellett, mi másról is beszélgetne az ember, mint az első csókról, az első berúgásról, és úgy általában a kamaszévekről. 

 

"Én alapvetően boros vagyok. Nagyon szeretem a jó borokat, és bár a sört is szeretem, ha esténként vendégek jönnek hozzánk, akkor én mindig azt mondom, hogy ha valamit hoztok, akkor az bor legyen, és abból is a fehér szárazat szeretem" - mesélte Tomi, akit első berúgásának élményeiről is faggattunk a Tabu Tv kamerái előtt: "Talán az első ilyen nagyobb buli egy szilveszterkor volt, amikor éjfél előtt már nem úgy álltam, ahogy kellett volna. De amúgy nem szokásom az oltári nagy berúgás. Szeretem a finom italokat, de tudok mértéket tartani és tudom, hol a határ."

És ha már elsők - az első csókról is kérdeztük a fiatal énekest: "Arra tisztán emlékszem, nem is tudnám elfelejteni. 14 éves lehettem azt hiszem, és éppen akkor volt egy évzáró buli, ha jól emlékszem, és akkor történt az első csók. Én megmondom őszintén, fura volt. Nem az volt, amire számítottam..."

Riporterünk arra is kíváncsi volt - ha már így szóba kerültek a sulis évek - hogy vajon Demes Tamás menő srácnak számított-e gimiben? "Az emberek most meg fognak lepődni, de én nagy dumás gyerek vagyok egyébként, és emiatt valamennyire igen, az voltam. Bár nem mondom azt, hogy menő, mert sosem szerettem azt a szót, hogy menő vagy nem. Én azt mondom, hogy szerettek a barátaim, és ez volt a lényeg. Aki meg nem szeretett, azzal meg úgy voltam, hogy nem tudja, miből marad ki!" - tudhattuk meg a második X-Faktor döntősétől.
 
 
[ 1404 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x