Ördög Nóra aláírást gyűjt
Címlap / Showbiznisz / Ördög Nóra aláírást gyűjt

Ördög Nóra aláírást gyűjt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A műsorvezető többek közt Zsédával és Jaksity Katával karöltve száll ringbe egy nemes ügyért. 

Mint arról korábban is hírt adtunk, számos híresség csatlakozott az Élet-érték Alapítvány aláírásgyűjtő kezdeményezéséhez, melynek lényege, hogy a 2008-as, pár száz aláírás híján sikeres petíció most elérje a szükséges 50.000 főt, és ezzel jogerősen is a parlament elé kerüljön a családon belüli erőszakot törvényileg újrafogalmazó büntetőtörvénykönyvi módosítás.

Ördög Nóra szerint minden esély meg van arra, hogy most sikerrel járjanak: "Azt gondolom, hogy a legutóbbi néhány százas hiány is azt mutatta, hogy majdnem ott voltunk. Most még többen állunk emellé az ügy mellé. Én magam személyesen fogom elkezdeni a gyűjtést."

"Azt, hogy mi történik a zárt ajtók mögött, azt tényleg csak az a pár ember tudja, aki ott van, és sokszor kifelé annyira nem látszik semmi, hogy a környezet szerintem hajlamos azt gondolni, hogy az áldozat túloz. Nem is elsősorban azzal van a baj, hogy valaki ezt szégyelli, hanem hogy hova forduljon, mit tehet?" - osztotta meg a Tabu Tv kamerája előtt nézeteit a műsorvezető, hozzátéve, hogy nagyon sokszor a bántalmazott nem csak lelkileg, de anyagilag is függ a bántalmazótól, tovább szűkítve a lehetséges lépések számát.

És mit üzen Ördög Nóra bajba került nőtársainak? "Minden helyzet és eset más, szóval nehéz a helyzet kívülállóként azt üzenni, hogy merjenek lépni, és ne hallgassanak. Próbálják meg feltérképezni a segítő szervezeteket, vagy azokat a családtagokat, akikben igazán bízhatnak, és így az ő segítségükkel, de semmiképpen nem egyedül, hanem valakinek a bevonásával próbáljanak lépni. Ha már ennyit megtesznek, talán sikerül változtatni a helyzeten."



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1493 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x