Whitney Houston a kokain és a szívbetegsége együttes hatásai...
Címlap / Showbiznisz / Whitney Houston a kokain és a szívbetegsége együttes hatásai miatt fulladt vízbe

Whitney Houston a kokain és a szívbetegsége együttes hatásai miatt fulladt vízbe

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Whitney Houston énekesnő halálát vízbefúlás okozta, amely a kokain és az artéria-elmeszesedéses szívbetegségének együttes hatásai miatt következett be - közölte a Los Angeles-i megyei halottkém szóvivője, 

A 48 éves Houston holttestére a fürdőkádban bukkantak rá a Beverly Hills-i szállodaszobájában, február 11-én bukkantak rá, a Grammy-díjak kiosztását megelőző éjszakán.

Craig Harvey szóvivő szerint a toxikológiai vizsgálat Whitney Houston szervezetében marihuána, szorongásoldó gyógyszer (Xanax), izomlazító (Flexeril) és antihisztamin (allergiaellenes szer, Benadryl) nyomait is kimutatta, de ezek nem játszottak szerepet a halálában.

A vizsgálat során sérüléssel vagy bűncselekménnyel kapcsolatos gyanú nem merült fel. A több filmben is szerepelt énekesnő hosszú évekig harcolt a kábítószerektől, így a  kokaintól való függőségével. A halottkém végleges jelentését két hét múlva teszik közzé.

Whitney Houston sikerét jelzi, hogy albumaiból világszerte mintegy 170 millió kelt el. Díjainak száma meghaladja a négyszázat. Csak a Több, mint testőr című film zenéjét tartalmazó lemezből 42 millió adtak el, ezzel ez a valaha volt legsikeresebb filmzene. Az énekesnő nyert hat Grammyt, 16 Billboard Music Awards-díjat és 23 American Music Awards-díjat.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1387 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x