Hofi Géza a fiatalok kedvenc személyisége
Címlap / Showbiznisz / Hofi Géza a fiatalok kedvenc személyisége

Hofi Géza a fiatalok kedvenc személyisége

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egy friss felmérés szerint a cidergeneráció a tíz éve elhunyt neves humoristát tartja a legjobb televíziós személyiségnek. 

A 18-24 éves korosztály Hofi Gézát tartja a magyar televíziós személyiségek elsőszámú alakjának – derül ki egy friss felmérésből. A legendás humorista szerzőtársa, a zeneszerző-karmester Malek Miklós örül annak, hogy a fiatalok újra meg újra felfedezik és merítenek Hofi Géza művészetéből.

"Hofi Géza életműve generációkon átnyúló érték. Közelről láttam születését, közönségének folyamatos megújulását és nem volt kérdéses számomra, hogy a mai fiatalok is felfedezik és merítenek művészetéből" – mondta el az eredmények kapcsán Malek Miklós, aki évtizedeken át dolgozott a humorista állandó szerzőtársaként.

A Somersby cider közösségi oldalán futó retró kérdőívben a magyar televíziózás kedvenc alakjaira tehették le voksaikat a rajongók. A főként 18-25 év közötti fiatalok által kitöltött felmérés első fordulójára több mint 2400 szavazat érkezett, melyek közül a legtöbb a humorista neve mellett szerepelt. "Példaértékű, ahogy Hofi az egész életét hivatásának szentelte, tehetséggel, következetességgel és kitartással" – emlékezett vissza Malek Miklós zeneszerző az éppen tíz éve elhunyt legendára.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2735 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x