Eltűnt gyerekek: anno Felly K is elszökött
Címlap / Showbiznisz / Eltűnt gyerekek: anno Felly K is elszökött

Eltűnt gyerekek: anno Felly K is elszökött

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az 1000 Lámpás Éjszakájának New Yorkból hazarepült fellépőjével nem csak a rendezvényről, de az amerikai jótékonysági kultúráról is beszélgettünk - valamint az énekesnő közelgő albuma is szóba került. 

Felly K nevét - és hangját - először az 1997-es Csinibaba filmzenealbumon hallhattuk, majd az aranylemezes hanganyag után pár évvel New Yorkba költözött, ahol elsőként jazz-soul stílusban próbálhatta ki magát. "Az utóbbi pár évben visszasurrantam a pop világába, most ez az új lemez, amit csinálok, kifejezetten dance-pop, és gyakorlatilag másfél éve vagyok újra itthon, hogy elkezdtem rendszeresen koncertezni, de közben változatlanul járok vissza New Yorkba és Los Angelesbe. Most is ott készítem félig-meddig az új albumot."

"Amerikában ez egy nagyon szokványos dolog, hogy megérkezel a repülőtérre, és tulajdonképpen már ott, amikor a csomagokért vársz, a missing children - eltűnt gyerekek - mindenhova ki van téve. 10 évvel ezelőtt, amikor elmentem New Yorkba, döbbenetes volt látnom azt, hogy milyen elképesztően komoly kultúrája van mindenfajta jótékonysági felhívásnak, és milyen elképesztő módon odafigyelnek a különleges helyzetben lévő fiatalokra" - osztotta meg tapasztalatait a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a magyar illetve az amerikai helyzettel kapcsolatban az énekesnő, aki szerint az ilyen fellépések, mint az 1000 Lámpás Éjszakájának koncertjei sokat lendítenek előre az ügyben.

"Én mindig azt szoktam mondani, hogy ha van valami, ami nemzetközi nyelv, az a zene. Ha van egy olyan dolog, amihez nem kell tolmács, csak egy szív, csak a füled, az érzéseid, az a zene. Ennél erősebb hívószó nincsen. Annak idején én is elmentem egyszer világgá - ez körülbelül 12 óráig tartott - és azt gondolom, hogy ez a legtöbb gyereknél hirtelen dacból ered. Valamilyen módon szeretnék felhívni magukra a figyelmet, szeretnék a szüleik szeretetét megnyerni. Épp ezért mindebben óriási felelősségük van a szülőknek is - ezért ez a felhívás, ez a rendezvény nagy mértékben nekik is szól" - hallható a Tabu Tv videójában.





Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2346 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x