Tiszta terek a fővárosban - takarító állás Budapesten-lapri...
Címlap / Karrier / Tiszta terek a fővárosban - takarító állás Budapesten

Tisztulási folyamat (Reiki IV.)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Tisztulási folyamatnak a behangolás utáni 21 napos folyamatot nevezik, de ezen időn ez természetesen túlmutat, csupán ilyenkor a legerőteljesebb ennek észlelése az ember számára. Ilyenkor fordulnak elő a legkülönbözőbb régi betegségeink ismételt, esetenként erőteljes feltörése, melyek természetesen ennek a folyamatnak a részei, és ezek végkifejlete, ezen betegségeink lelki okainak elmúlása, melyek magukkal hozzák a teljes gyógyulást... 

Tisztulási folyamatnak a behangolás utáni 21 napos folyamatot nevezik, de ezen időn ez természetesen túlmutat, csupán ilyenkor a legerőteljesebb ennek észlelése az ember számára. Ilyenkor fordulnak elő a legkülönbözőbb régi betegségeink ismételt, esetenként erőteljes feltörése, melyek természetesen ennek a folyamatnak a részei, és ezek végkifejlete, ezen betegségeink lelki okainak elmúlása, melyek magukkal hozzák a teljes gyógyulást.

Maga a Reiki nem feltétlen energia, ez az energia sokszor információ formájában ölt testet, van, hogy teljes szervezetünknek csupán erre van szüksége a megfelelő gyógyuláshoz. A tisztulási folyamatnak 21 napos megfeleltetése a 7 főbb csakra egyenként 3 napos átalakulásának a folyamatát jelenti (7x3=21). Ilyenkor a csakrák energia szintjének a rezgése átalakul a Reiki energia által bocsátott megfelelő energia szintre, ezzel alakítva át nemcsak energia testünk (emelkedettségét), hanem szokásaink, érzékelésünk, világképünket is. Ezek magyarázata abból fakad, hogy ha az ember foglalkozik magasabb rezgésű gyógyító energiákkal, akkor már magának a ténynek, hogy tegyük fel öljön, nem tud megfelelni, ami valljuk be, amúgy sem nagy álmunk egyike, mikor változásról beszélek, akkor pozitív változásokra gondolok persze. Ami neked ebben negatív lehet, az, hogy képtelen vagy elfogadni, hogy jobb leszel másokkal, nem tudod elfogadni, hogy az élet olyan megpróbáltatások elé tesz, melyek által javulhatsz, erősödhetsz. Ezen változások természetesen nem negatív irányba sodornak bennünket, teljes mértékben jövőnk megfelelő alakulását biztosítják, melyeket el is utasíthatunk a behangolás elutasításával.

Nagyon fontos, hogy megértsük, ha valaki mások segítésére adja az élete egy részét, akkor természetszerűleg képes arra, hogy ezeket befogadja, és nem lesz számára probléma, hogy nem képes ölni (senkit sem), vagy örülni fog annak, hogy megértőbb, együtt érzőbb lesz embertársaival szemben, valahol ez, mindannyiunk nagy álma. Ezen változásoknak, melyek megtörténnek életünkben, ha gyakorló Reikisek leszünk, nem lesz probléma feldolgozni, hisz mi magunk is ezt akarjuk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1052 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x