Bőrradírozástól a pozitív gondolkodásig
Címlap / Szépség-Egészség / Bőrradírozástól a pozitív gondolkodásig

Bőrradírozástól a pozitív gondolkodásig

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Akinek még nem volt ilyen élményben része, az nagyon meg fog lepődni, mennyi elhalt hámsejtet cipel magával! Különös tekintettel a hát, a combok, a derék, a fenék, a lábfej és a talp területére. De ha már elkezdjük, végig radírozhatjuk az egész testet! A hatás érezhető, szemmel látható, és néha sokkoló! 

Mire is jó elhalt hámsejtjeink eltávolítása?
A bőrradírozó masszázsfogások alkalmazása közben, emelkedik bőrünk hőmérséklete, élénkül a sejtek anyagcseréje. Olyan kémiai anyagok szabadulnak fel, amelyek értágító hatásuk révén a vérkeringést élénkebbé teszik. A helyi szövetek táplálkozása javul, másrészt pedig az egész szervezet nedvkeringése élénkül.

Javul a bőr légzése!
A mélyebben fekvő fiatalabb sejtek növekedését is serkentjük azáltal, hogy elöregedett, elhalt hámsejtjeinek leválasztjuk, eltávolítjuk. Ezáltal a bőrünk légzése is javul.
Mindez hatással van arra, hogy bőrünk feszesebbé, rugalmasabbá, egészségesebbé, fiatalabbá válik.

Bőrradírozás - Miért?
A bőrradírozást azért is ajánlom, mert juttassunk hatóanyagokat a bőrünkön keresztül a szervezetbe: (zsírégetés, méregtelenítés, vízhajtó, bőrápoló, izomlazító, regeneráló, egyéb.) bármilyen célzattal, sokkal jobb hatásfokkal szívódik fel a friss egészséges bőrfelületen, mint az élettelen sejteken keresztül. Ezért pl. aromaterápiás méregtelenítő kúrák, zsírégető, vagy narancsbőr kezelések előtt mindenképpen ajánlatos egy alapos testradírozás. Méregtelenítésnek amúgy is elengedhetetlen feltétele, a bőrünk megtisztítása, megfiatalítása.

Megszólal a bőr - testbeszéd másként!
Bőrünkről leolvasható, szervezetünk, egészségi állapota. Máj-, szív-, vese-, és nyirokproblémáknak sok esetben már a kezeinken, bokáinkon komoly látható nyomai vannak, az arcunkról nem is beszélve. Az egészben benne van a rész, a részben benne van az egész. Gyakorlott szemekkel, Pl. a bokák alapján is, szinte tökéletes közelítéssel megmondható, hogy milyen alkati sajátosságokkal rendelkezik a lábak tulajdonosa.
Természetgyógyászok a bőrbetegségek esetén azt mondják, hogy ilyenkor az egész szervezet beteg. Ahhoz, hogy szervezetünk, immunrendszerünk megfelelően működjön, már fiatal korban is fontos a rendszeres méregtelenítés, salaktalanítás. Ezzel megelőzhetünk egy sor időskori súlyos betegséget.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 2351 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x