Húsleves, kávé és sör. A világ legextrémebb fürdői
Címlap / Szépség-Egészség / Húsleves, kávé és sör. A világ legextrémebb fürdői

Húsleves, kávé és sör. A világ legextrémebb fürdői

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A japán wellness fürdőhelyek a vendégekért folytatott versenyben különös szolgáltatásokkal várják a nem mindennapi élményre vágyó fürdőzőket. A Tokiótól északra fekvő Hakone fürdője valódi gasztro wellnessben részesíti az odalátogatókat. 

Csirkeleves wellness
Ha a vendégek korgó gyomorral érkeznek a fürdőhelyre, akkor máris fejest ugorhatnak  csirke húslevessel telt medencébe, pontosabban gigantikus méretű kondérba, amely fel van dúsítva egy kis tésztával és curry szósszal is. Extraként a mennyezetről is tészták lógnak az extrém fürdőzők feje felett.

Egy kis fekete a medencében
A japánok a bőrápolásban is kihasználják a kávé jótékony hatását: ezért pörkölt kávébabbal megtöltött kádban relaxálnak, és újítják meg bőrüket. De akik másfajta kávés élményekre vágynak, azok külső kávémedencékben kereshetik az ellazulást. A kávé koffeintartalmát bőrfeszesítésre és alakformálásban kamatoztatják. Kérdést persze, hogy mindez mennyire sikerülhet nyakig merülve az izgató koffeinben.

HarmoNet-tipp: Használd alul, felül és kívülről is! >>

Csokoládés kísértés
Természetesen az öröm-hormonok felszabadítására vágyakozókat is megtalálhatják álmaik netovábbját, és nyakig merülhetnek az édes kísértésben. A kakóval és illatos fürdősókkal vegyített vízbe naponta kétszer öntenek krémcsokoládét, amit aztán magukra kenhetnek a fürdőzők. Vagy akár le is nyalogathatják.

Büntetlen sörözés
Talán első hallásra kissé perverznek tűnik az ötlet, hogy sörös medencékbe mártózzunk, pedig ez nemcsak Japánban lehetséges már, hanem akár Németországban, Ausztriában vagy Csehországban is megtehetjük. És állítólag különösen a hölgyek körében rendkívül népszerű ez a fajta gasztro-wellness: jót tesz a bőrnek, és a hajat is érdemes belemártani, hiszen frissíti, és könnyen formázhatóvá teszi.

Bár a szakértők szerint mérsékelt alkoholtartalma nem kedvez a szervezetnek fürdőzés formájában sem.

Kapcsolódó fórum a HarmoNeten >>

-kv-

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2412 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x